Chef'Special kondigt nieuwe AFAS Live show aan

Chef’Special
Chef'Special kondigt nieuwe AFAS Live show aan
Door MartinaFagel op 09 april 2024 - 10:41 Chef’Special geeft op donderdag 10 oktober 2024 een concert in AFAS Live, Amsterdam. Met de release van de nieuwe single ‘Fly Like Me’ en het langverwachte album ‘New Gold’ die op vrijdag 12 april uitkomt, opent zich voor Chef’Special een nieuw hoofdstuk. Daarbij hoort ook een grootse nieuwe show in AFAS Live op 10 oktober 2024. Ook gaat de band van 13 april t/m 18 mei 2024 beginnen aan een uitverkochte clubtour langs vele bekende poppodia in Nederland en België. In 2022 gaf Chef'Special ook al een concert in het Amsterdamse podium.

Chef’Special vierde vorig jaar zelfs het vijftienjarig bestaan in een uitverkochte Ziggo Dome. De band scoorden hits met liedjes als ‘In Your Arms’, ‘Amigo’, ‘Nicotine’ en ‘Afraid Of The Dark. In een uitpuilende tent van Paaspop primeurde de Haarlemse band de derde single van het album, het opzwepende ‘Fly Like Me’. ‘Fly Like Me’ is de finale opmaat naar het langverwachte ‘New Gold’, een album waarop de gretigheid en de ambitie uit de begindagen van Chef’Special worden gekoppeld aan de levenservaring die het ruim 15-jarige artiestenbestaan met zich mee heeft gebracht. Bovendien is de single 'Fly Like Me' direct de Qmusic Alarmschijf en Radio 2 TopSong geworden.

Wil jij bij het concert van Chef’Special aanwezig zijn in de AFAS Live op 10 oktober 2024? De kaartverkoop voor dit concert start donderdag 11 april om 10:00. De ticketprijs is 55,00 euro.

Bestel via deze link jouw ticket voor Chef’Special 10-10-2024 in de AFAS Live Amsterdam
Nooit meer belangrijk concertnieuws missen?
Schrijf je in op onze nieuwsbriefBestel tickets Chef'Special in AFAS Live
Tickets Chef'Special
do 10 okt
AFAS Live, Amsterdam
The White Buffalo

THE WHITE BUFFALO KOMT VOOR DRIE SHOWS NAAR NEDERLAND The White Buffalo komt tijdens zijn tour eind dit jaar voor drie shows naar...

Dream Theater - AFAS Live news

DREAM THEATER SLUIT '40TH ANNIVERSARY TOUR' AF IN... Dream Theater bestaat 40 jaar en dat vieren ze met een uitgebreide tour....

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.