Dream Theater sluit '40th anniversary tour' af in Afas Live

Dream Theater
Dream Theater sluit '40th anniversary tour' af in Afas Live
Door noasgallery op 08 april 2024 - 15:22 Dream Theater bestaat 40 jaar en dat vieren ze met een uitgebreide tour. Het Europese gedeelte van deze tour wordt afgesloten in Amsterdam. Op 24 november 2024 staat Dream Theater namelijk in de Afas Live.

Dream Theater is een progressieve rockband en heeft met albums als ‘Images And Words’, ‘Awake’ en ‘Metropolis Pt. 2: Scenes From A Memory’ zich voorgoed verankert in de progrock-geschiedenis. De technische vaardigheden van gitarist John Petrucci en toetsenist Jordan Rudess spelen een grote rol in de muziek. Een aaneenschakeling van geweldige melodieën, vreemde maatsoorten, technische metalriffs, gitaarsolo’s en epische refreinen is wat je kan verwachten van de band. Dream Theater heeft twee Grammy nominaties en wereldwijd meer dan 15 miljoen verkochte platen.

Ticketverkoop is op vrijdag 12 april om 10:00. Haal hier je tickets voor Dream Theater. Tickets hebben een prijs 84 euro. Er is ook een Golden Circle die 112 euro kost.

Wil je de verkoop niet missen? Klik dan hier een een reminder in te stellen!
Nooit meer belangrijk concertnieuws missen?
Schrijf je in op onze nieuwsbriefChef’Special

CHEF'SPECIAL KONDIGT NIEUWE AFAS LIVE SHOW AAN Chef’Special geeft op donderdag 10 oktober 2024 een concert in AFAS Live,...

Kensington news

OUD-ZANGER VAN KENSINGTON ELOI YOUSSEF GAAT OP SOLO... Voormalig Kensington-zanger Eloi Youssef keert terug op het podium met...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.