Ladies Of Soul keren terug naar de Ziggo Dome

Ladies Of Soul
Ladies Of Soul keren terug naar de Ziggo Dome
Door MartinaFagel op 03 april 2024 - 10:28 Op vrijdag 4 april 2025 keren de Ladies of Soul, bestaande uit Trijntje Oosterhuis, Berget Lewis en Candy Dulfer, terug naar de Ziggo Dome! Special guests deze avond zijn Sister Sledge, Do, Shirma Rouse, Robin S en Giovanca. De kaartverkoop start vrijdag 5 april 2024 om 10:00 uur.

Sinds 2014 staat Ladies of Soul garant voor een ultieme avond uit voor muziekliefhebbers, die willen genieten van een show die zowel energiek als intiem is, met (Inter-) Nationale artiesten uit het topsegment van de soulmuziek. Met gevestigde artiesten in de lead, vormt Ladies of Soul een krachtig en dynamische gelegenheidsformatie die de Nederlandse muziekscene verrijkt met hun unieke & diverse mix van soul in de breedste vorm, aangevuld met genres als pop, disco, funk, latin, danceclassics en jazz. Met hun ongeëvenaarde vocale kracht en charisma weten ze keer op keer het publiek te betoveren en mee te slepen in hun energieke optredens.

Wil jij bij dit concert van de Ladies Of Soul aanwezig zijn op 4 april 2025?
Bestel via deze link jouw ticket voor de Ladies Of Soul 4 april 2025 in de Ziggo Dome. Tickets voor dit concert gaan vrijdag 5 april 2024 in de verkoop. De ticketprijs is vanaf 39,50 euro per stuk.Altijd weten wat er in de voorverkoop gaat?
Schrijf je in op onze nieuwsbriefBestel tickets Ladies of Soul in Ziggo Dome
Tickets Ladies of Soul
vr 04 apr
Ziggo Dome, Amsterdam
Kakkmaddafakkanews

KAKKMADDAFAKKA GEEFT 3 SHOWS IN NEDERLAND IN HET NAJAAR Kakkmaddafakka is een Noorse indierockband uit Bergen. Hun muziekstijl is...

Goldband

GOLDBAND IN HET NAJAAR MET NIEUWE MUZIEK NAAR ZIGGO... Goldband zet in 2024 hun zegetocht door en maakt vandaag bekend dat ze op...

REACTIES

Avatar romy74
wo 03 apr 2024 11:44

romy74 Aha zuster Grace is is uit de band gekickt hahaha

 0

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.