Moby viert 25 jaar 'Play' met Europeese tournee en concert in Antwerpen

Moby
Moby viert 25 jaar 'Play' met Europeese tournee en concert in Antwerpen
Door MartinaFagel op 19 maart 2024 - 12:04 Geen “Porcelain” meer, wel zilver voor ‘Play’ van Moby! Het meest verkochte electroalbum ooit viert dit jaar zijn 25ste verjaardag. Hoog tijd voor een exclusieve tournee, met een stop op zaterdag 21 september 2024 in het Sportpaleis in Antwerpen. Bovenop zijn greatest hits, trakteert Moby ook op nieuwe muziek van het album 'always centered at night', dat verschijnt op 14 juni.

Moby – de artiestennaam van Richard Melville Hall – is een geprezen muzikant, singer-songwriter en producer, met een carrière van meer dan drie decennia op de teller. Hij staat wereldwijd bekend om zijn grensverleggende muziekstijl, die genres overstijgt, en kon zo miljoenen fans verzamelen. Met albums zoals ‘Play’ en ‘18’ wist hij de elektronische muziekscene voorgoed te veranderen. Het is even geleden dat Moby voor het laatst in de lage landen te zien was. In 2011 gaf hij concerten in de Melkweg, Botanique en op Suikerrock. Sindsdien heeft Moby geen concerten in Nederland of België gegeven.

Tickets voor het concert in het Sportpaleis in Antwerpen op 21 september zijn beschikbaar vanaf vrijdag 22 maart om 11:00. De ticketprijs is vanaf 62,30 tot 84,70.

Bestel via deze link jouw ticket voor Moby 21 september 2024 in het Sportpaleis Antwerpen. Wil je een email ontvangen als de voorverkoop begint? Stel dan hier een ticktetreminder in.




Wekelijks het belangrijkste concertnieuws in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Bestel tickets Moby in Sportpaleis
Tickets Moby
za 21 sep
Sportpaleis, Antwerpen
€ 62,30 - 84,70
KANE_dinand

KANE GEEFT STRANDCONCERT IN SCHEVENINGENOp vrijdag 30 augustus zal de band KANE een groots concert geven op het...

Deep Purple1

DEEP PURPLE NAAR VORST NATIONAAL EN ZIGGO DOME MET... De iconische Britse hardrockband Deep Purple geeft einde van dit jaar...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.