Country-zangeres Sheryl Crow deze zomer naar Paradiso

Sheryl Crow
Country-zangeres Sheryl Crow deze zomer naar Paradiso
Door MartinaFagel op 28 februari 2024 - 10:43 Sheryl Crow komt onze kant op! In juni staat de country-zangeres met haar show in het Amsterdamse poppodium Paradiso.

De bekende Amerikaanse muzikant, zangeres en songwriter heeft elementen van rock, pop, country, folk en blues in haar muziek. Ze heeft indmiddels al elf studioalbums, vijf compilaties en drie live-albums uitgebracht en bijgedragen aan verschillende filmsoundtracks. Haar meest populaire nummers zijn onder meer "All I Wanna Do" (1994), "Strong Enough" (1994), "If It Makes You Happy" (1996), "Everyday Is a Winding Road" (1996), "My Favorite Mistake" (1998), "Picture" (2002, duet met Kid Rock) en "Soak Up the Sun" (2002).

Het concert:
28-06-2024 - Sheryl Crow - Paradiso, Amsterdam (tickets)

Tickets zijn vanaf vrijdag 1 maart om 10:00 te koop. De ticketprijs is 61 euro. Op tijd klaarzitten? Dat kan! Hier stel je een reminder in.
Altijd op de hoogte van al het concertnieuws?
Schrijf je in op onze nieuwsbriefSheryl Crow in Paradiso is uitverkocht.
Helaas! Volgens onze informatie
is dit concert uitverkocht.
Baroeg

ROTTERDAMS OUDSTE PODIUM BAROEG WORDT GESLOOPT EN...Het oudste poppodium van Rotterdam, Baroeg , dat bekendstaat als podium voor...

Paradiso logo nieuw

KLAGERS GELUIDSOVERLAST PARADISO KRIJGEN... Gisteren is de uitspraak van de rechter bekendgemaakt in de rechtszaak die...

REACTIES

Avatar romy74
wo 28 feb 2024 15:37

romy74 nou ja, 1 van de genres is country, maar om d'r helemaal in een country hokje te plaatsen.is alweer een jaar of 3 geleden dat ze hier was.

 0

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.