Massive Attack terug naar Nederland in juni voor Spoorpark Live

Massive Attack
Massive Attack terug naar Nederland in juni voor Spoorpark Live
Door MartinaFagel op 15 februari 2024 - 10:41 De wereldberoemde Britse act Massive Attack komt op donderdag 27 juni 2024 voor een exclusieve Nederlandse show naar het Spoorpark in Tilburg. Het is inmiddels 5 jaar geleden sinds er een show van ze was in Nederland.

Massive Attack is een Engels triphopcollectief dat in 1988 in Bristol werd opgericht door Robert "3D" Del Naja, Adrian "Tricky" Thaws, Andrew "Mushroom" Vowles en Grant "Daddy G" Marshall. Het debuutalbum Blue Lines van Massive Attack werd uitgebracht in 1991, waarbij de single "Unfinished Sympathy" de hitlijsten bereikte en later in een opiniepeiling van NME werd uitgeroepen tot het 63e beste nummer aller tijden.

De groep heeft gedurende hun carrière talloze muziekprijzen gewonnen, waaronder een Brit Award-winnende Best British Dance Act, twee MTV Europe Music Awards en twee Q Awards. Ze hebben vijf studioalbums uitgebracht waarvan wereldwijd meer dan 13 miljoen exemplaren zijn verkocht. Door hun geschiedenis heen zijn Massive Attack aanhangers en activisten geweest voor politieke, mensenrechten- en milieudoelen.

De kaartverkoop voor de show van Massive Attack start op vrijdag 23 februari om 10.00 uur via deze link. Tickets gaan 69,95 euro per stuk kosten. Op tijd klaarzitten? Dat kan! Hier stel je een reminder in.



Dit soort nieuws elke week in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Bestel tickets Massive Attack in Spoorpark
Tickets Massive Attack
do 27 jun
Spoorpark, Tilburg
€ 69,95
Klokgebouwnieuws

LAMME FRANS MET 'HANDJES HANDJES BLOEMETJESFESTIJN'...Als carnaval al niet genoeg was, kondigt Lamme Frans het ' 'Handjes Handjes...

Our Last Night

EXCLUSIEVE SHOWS OUR LAST NIGHT IN 013 EN TRIX Sinds de oprichting in 2004 door de broers Matt en Trevor Wentworth, samen...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.