concert: Feessie van Keessie in AFAS Live op VRIJDAG 08 NOVEMBER 2024

  • Jan Smit
    TMF Awards 2010
    © Marieke Waalwijk
  • Jan Smit
    Jan Smit - 21/10 - Ahoy
VR.
08 NOV
FEESSIE VAN KEESSIE Black Box, 20:00 uur AFAS Live, Amsterdam
2024
Bestel tickets voor dit concert
Bestel tickets Feessie van Keessie in AFAS Live
Tickets Feessie van Keessie:
Weet waar je koopt!
vr 08 nov
AFAS Live, Amsterdam
€ 52,50

Tickets op Ticketswap

ticketswap

Ben je op zoek naar een ticket of heb je juist kaart(en) te koop? Op Ticketswap kan je veilig kaarten voor dit concert kopen en verkopen.

EXTRA INFORMATIE

Tijdens de afscheidsconcerten van Nick en Simon afgelopen jaar ontstond het idee backstage tussen Jan Smit en Kees om diens verjaardag nu eens echt goed aan te pakken. Iedere vijf jaar viert Kees zijn verjaardag voor vrienden en familie, maar nu moet het groot en voor iedereen.

Naast Jan Smit, treedt ook goede vriendin Mell van Vintage Future op. Daarnaast zal er een muzikaal intermezzo zijn van de beste songs van ABBA, uitgevoerd door A-Fever. Andere muzikale verrassingen staan op stapel zoals wel zeer speciaal optreden van een groep die later bekend zal worden gemaakt!

Kees Tol “Ik hou van een feestje vieren en wil dit nu graag niet alleen met voor mijn vrienden organiseren, maar voor iedereen die van muziek en gezelligheid houdt.”

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Concert locatie en overnachtingen

Dit concert wordt gehouden in AFAS Live in Amsterdam. Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of BnB in de buurt van AFAS Live in Amsterdam? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat Feessie van Keessie in AFAS Live plaatsvindt. Klik op de kaart om deze uit te klappen.

[Open kaart fullscreen]

Foto's van Abba Fever, Jan Smit, Kees Tol, Marcel Fisser Band, Mell VF

Foto Abba Fever te Paaspop 2019 - Zondag Foto Abba Fever te Paaspop 2022 Foto Abba Fever te Paaspop 2019 - Zondag Foto Abba Fever te Paaspop 2019 - Zondag Foto Abba Fever te Paaspop 2019 - Zondag Foto Abba Fever te Paaspop 2022
 
Bekijk alle 7 foto's van Abba Fever
Bekijk alle 38 foto's van Jan Smit
Bekijk alle 1 foto's van Marcel Fisser Band

Gerelateerde concerten

Gerelateerde festivals

Gerelateerd nieuws