Angus & Julia Stone nemen Brussel en Amsterdam mee op een muzikale reis

Angus & Julia Stone
Angus & Julia Stone nemen Brussel en Amsterdam mee op een muzikale reis
Door noasgallery op 05 februari 2024 - 13:21 Samen als muzikanten, producers en songwriters vormen Angus & Julia Stone twee muzikale zielen met een passie voor mooie verhalen en muziek. Het is alweer meer dan 5 jaar geleden dat het duo in Nederland of België te zien was. Hier komt gelukkig verandering in! Op maandag 3 juni 2024 geven Angus & Julia Stone een concert in Koninklijk Circus te Brussel en 11 juni brengen ze hun ‘Living Room Sessions’ tour naar Koninklijk Theater Carré in Amsterdam.

Angus en Julia Stone, die bekend staan om hun grote festivalpubliek over de hele wereld, maken zich nu op voor een reeks optredens die fans meevoeren naar het hart van hun muziek in een aantal van 's werelds meest iconische theaters. Deze tournee markeert een terugkeer naar hun roots: samen optreden met de tijdgeest van hun huiskamer uit hun jeugd, maar deze keer op de grote podia van prachtige zalen over de hele wereld.

De 'Living Room Sessions' tour belooft een prachtige ervaring te worden, waarbij het publiek getuige zal zijn van de evolutie van het duo, beginnend bij hun vroege albums 'A Book Like This' en 'Down The Way,' via hun titelloze album geproduceerd door Rick Rubin, tot het betoverende 'Snow.' Ze keren terug naar het heden met nummers van hun toekomstige nieuwe album. Bereid je voor op een betoverende mix van emoties, van hartzeer tot vreugde, terwijl Angus en Julia Stone een optreden vol herinneringen en tijdloze muziek verzorgen.

Tickets voor deze shows zijn verkrijgbaar vanaf aanstaande vrijdag 9 februari 10:00 uur. Hier koop je tickets voor Angus & Julia Stone in Koninklijk Theater Carré. Als je liever op 3 juni in Brussel naar het concert gaat, dan kan je hier tickets kopen voor de show in Koninklijk Circus. De ticketprijzen in Amsterdam liggen tussen de 51 en 84 euro. Voor het concert in België hebben we nog geen ticketprijs kunnen vinden.




Altijd op de hoogte van al het concertnieuws?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



BESTEL GELIJK TICKETS VOOR DEZE CONCERTEN
Bestel tickets Angus & Julia Stone in Koninklijk Circus
Tickets Angus & Julia Stone
KIES TICKET
ma 03 jun
Angus & Julia Stone
Koninklijk Circus, Brussel
€ 39,24 - 50,14
di 11 jun
Angus & Julia Stone
Koninklijk Theater Carré, Amsterdam
€ 51,15 - 84,15
Eefje de Visser

EEFJE DE VISSER MET NIEUW WERK IN NOVEMBER LANGS...De Nederlandse zangeres Eefje de Visser maakt elegante, Nederlandstalige...

Acda en de Munnik

STRANDCONCERT ACDA EN DE MUNNIK OPENT LIVE ON THE... Acda en de Munnik zullen deze zomer een groot strandconcert geven op het...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.