Strandconcert Acda en de Munnik opent Live on the Beach 2024

Acda en de Munnik
Strandconcert Acda en de Munnik opent Live on the Beach 2024
Door noasgallery op 05 februari 2024 - 11:24 Acda en de Munnik zullen deze zomer een groot strandconcert geven op het strand van Scheveningen op donderdag 29 augustus. Dit concert maakt deel uit van de serie Live on the Beach strandconcerten en is tevens het openingsconcert van de editie van 2024.

Wanneer Thomas Acda en Paul de Munnik in maart 2023 hun reünie aankondigen, verkopen zij in één uur tijd zes keer de Ziggo Dome uit en voegen daar later nog eens vier concerten in Ahoy aan toe. Daarnaast zijn ze ook nog te zien op onder andere Pinkpop en Concert at sea. Nu komt er ook een strandconcert op Scheveningen bij.

Zing tijdens hun strandconcert, met je voeten in het zachte zand, mee met de nieuwe singles 'Morgen Wordt Fantastisch' en ‘Tussendoor’ maar ook met die vele klassiekers die voorbij komen, zoals 'Het Regent Zonnestralen', 'Als Het Vuur Gedoofd Is', 'Lopen Tot De Zon Komt', 'Mooi liedje', 'Niet Of Nooit Geweest', ‘De Kapitein Deel II’ en 'Ren Lenny Ren'.

Live on the Beach vindt ieder jaar plaats in Scheveningen, op het strand bij het noordelijk havenhoofd. Op eerdere edities van de grote strandconcerten traden onder andere Marco Borsato, Golden Earring, Kensington, Doe Maar, Anouk, De Staat, Danny Vera en Keane op. De concerten trekken jaarlijks vele tienduizenden bezoekers uit heel Nederland.

De voorverkoop start vrijdag 9 februari om 10:00 uur met ticketprijzen vanaf 60 euro. Via deze link koop je tickets voor Acda en de Munnik op het strand van Scheveningen. Wil je zeker weten dat je de start van de voorverkoop niet mist? Stel dan een ticketreminder in.Dit soort nieuws elke week in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbriefBestel tickets Acda en de Munnik in Strand Scheveningen
Tickets Acda en de Munnik
do 29 aug
Strand Scheveningen, Scheveningen
€ 60,00 - 95,00
AngusJuliaStonenews

ANGUS & JULIA STONE NEMEN BRUSSEL EN AMSTERDAM MEE...Samen als muzikanten, producers en songwriters vormen Angus & Julia...

The Analogues

THE ANALOGUES SPELEN ZES BEATLES ALBUMS VERDEELD... Eind 2024 is het voor The Analogues tijd om terug te blikken. De afgelopen...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.