Cho kondigt drie extra shows aan voor komende clubtournee

Cho
Cho kondigt drie extra shows aan voor komende clubtournee
Door Semberendsen op 16 januari 2024 - 15:25 Cho kondigde onlangs drie extra data aan voor zijn aankomende tour. Eerder aangekondigde concerten in TivoliVredenburg, Oosterpoort en Doornroosje waren snel uitverkocht. De 28-jarige rapper, geboren als Giovanni Rustenberg in 1993, heeft al op jonge leeftijd zijn stempel gedrukt op de Nederlandse hiphopscene.

Met kenmerkende flows van nonchalante precisie heeft Cho een reputatie opgebouwd als een van een gerespecteerde naam in de 'barbershop'-discussies. Zijn muzikale veelzijdigheid heeft hem niet alleen mannelijke, maar ook een opvallend grote vrouwelijke fanbase opgeleverd, wat vrij uniek is binnen de Nederlandse rapscene.

Cho's doorbraak kwam in 2014 met de single 'Misschien Wel Hè?' op het Topnotch-label, die platina werd en een grote clubhit werd. De bijbehorende remix met bijdragen van Frenna, Adje, Dio, Brahim Fouradi, Jayh en Ronnie Flex versterkte zijn populariteit verder.

De tickets voor de drie extra shows zijn geprijsd rond de 26 euro en de kaartverkoop begint op 17 januari 10:00.

Koop hier tickets voor de extra shows van Cho:
21-03-2024 - Patronaat, Haarlem (tickets)
29-03-2024 - Maassilo, Rotterdam (tickets)
20-04-2024 - Hedon, Zwolle (tickets)

open kaart full screen


Altijd op de hoogte van al het concertnieuws?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



The Dead South news

THE DEAD SOUTH NAAR ANCIENNE BELGIQUE EN 013Het bluegrass kwartet The Dead South voegt een datum toe in België aan hun...

Madness AFAS Live 2019 Marc de Jong

MADNESS NAAR GRONINGEN VOOR EXCLUSIEVE SHOW IN... De Britse skapopgigant, Madness, zal op donderdag 19 september 2024 het...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.