Bankzitters vieren 10-jarig jubileum in 2025 met concert in Ziggo Dome

Bankzitters
Bankzitters vieren 10-jarig jubileum in 2025 met concert in Ziggo Dome
Door Semberendsen op 15 januari 2024 - 10:17 Na het overnemen van AFAS Live met een interactieve show vol visuele uitspattingen en muzikale verrassingen afgelopen weekend, kondigen de Bankzitters hun grootste avontuur ooit aan: een soloshow in de Ziggo Dome ter ere van hun 10-jarig jubileum.

“Ons 10-jarig bestaan gaan we heel groots vieren! We zijn trots op deze mijlpaal en laten dat zien op een manier die helemaal bij ons past. We zijn all about uitdagingen en onszelf zo ver mogelijk pushen, dus dat gaan we ook doen in ons jubileumjaar. En welke locatie past er dan beter bij een soloshow dan de Ziggo Dome? Wij gaan er een ongekend feest van maken samen met 17.000 fans”
Op 18 januari 2025 maken de Bankzitters als eerste Nederlandse YouTube formatie hun debut in de Ziggo Dome.

De kaartverkoop voor dit bijzondere evenement start op 16 januari om 16:00 uur. Hem niet missen? Stel hier een reminder in.

Sinds hun debuut in 2017 zijn de Bankzitters, bestaande uit Milo ter Reegen, Koen van Heest, Robbie van de Graaf, Raoul de Graaf & Matthyas het Lam, niet meer weg te denken uit het Nederlandse medialandschap.

In 2019 ontvingen ze de prijs voor de beste nieuwkomer bij de Veed Awards. Naast YouTube begonnen ze ook met het uitbrengen van muziek, met hoogtepunten zoals de prijs voor de nummer 4 Meest Beluisterde YouTube muziekvideo van Nederland in 2022 en de succesvolle EP 'Werelds' in 2023.

Koop hier tickets voor Bankzitters in de Ziggo Dome.


Ga je net zo hard op concerten als wij?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Bestel tickets Bankzitters in Ziggo Dome
Tickets Bankzitters
za 18 jan
Ziggo Dome, Amsterdam
Ziggo Dome

ZIGGO DOME GASTHEER VAN EERSTE EDITIE CONCERT OF THE...Op 23 november 2024 zal de Ziggo Dome in Amsterdam het decor zijn voor de...

Di-rect

NOG 9 EXTRA SHOWS TOEGEVOEGD EEN CLUBTOUR VAN DI-RECT De rockband DI-RECT heeft aangekondigd dat ze nog negen extra concerten...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.