Australische singer-songwriter Xavier Rudd voegt extra show toe in OLT Rivierenhof

review: Zuiderpark Live: Xavier Rudd - 14/06 - Zuiderparktheater Xavier Rudd
Australische singer-songwriter Xavier Rudd voegt extra show toe in OLT Rivierenhof
Door KayleeV op 11 januari 2024 - 12:00 Xavier Rudd, de Australische zanger en songwriter, keert komende zomer terug naar België voor twee optredens in OLT Rivierenhof, Antwerpen. Na zijn performance op Rock Werchter, brengt Rudd zijn intieme en spirituele nummers naar het podium van OLT. Zijn liedjes, doordrenkt met maatschappelijk bewuste thema's zoals spiritualiteit, natuur, naastenliefde en het klimaat, raken het publiek op een dieper niveau.

Met zijn recente album "Jan Juc Moon" uit 2022, waarop Rudd alle instrumenten zelf bespeelde, voegt hij opnieuw waardevolle songs aan zijn repertoire toe. Vanwege de overweldigende vraag heeft Rudd een extra show toegevoegd op woensdag 24 juli 2024, naast zijn oorspronkelijke optreden op donderdag 25 juli 2024 die al uitverkocht is.

Tickets zijn nu beschikbaar met een ticketprijs vanaf € 35,00. Koop hier je tickets voor de extra show van Xavier Rudd in OLT Rivierenhof.



Wekelijks het belangrijkste concertnieuws in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Bestel tickets Xavier Rudd in Openluchttheater Rivierenhof
Tickets Xavier Rudd
wo 24 jul
Openluchttheater Rivierenhof, Deurne
€ 35,00 - 38,00
Concert sfeer

VIER SHOWS VOOR GIPSY KINGS FEAT. DIEGO BALIARDO IN...Na een decennium van afwezigheid maken de legendarische Gipsy Kings een...

Bizkit Park

BIZKIT PARK BRENGT ODE AAN NU-METAL IN TIVOLIVREDENBURG Op vrijdag 17 mei 2024 brengt de Vlaamse band Bizkit Park een explosieve...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.