Bizkit Park brengt ode aan Nu-Metal in TivoliVredenburg

Bizkit Park
Bizkit Park brengt ode aan Nu-Metal in TivoliVredenburg
Door Semberendsen op 11 januari 2024 - 11:55 Op vrijdag 17 mei 2024 brengt de Vlaamse band Bizkit Park een explosieve show naar TivoliVredenburg. De kaartverkoop voor dit eerbetoon aan nu metal is onlangs gestart, en je kunt je tickets bemachtigen voor de prijs van 23,85 euro.

Bizkit Park staat bekend om hun gedreven hommage aan nu metal, een genre dat in de late jaren negentig enige tijd de alternatieve muziekscene domineerde. In die periode waren snoeiharde riffs en beukende drums niet weg te denken van de radio- en clipzenders. Het genre was veelbesproken maar ongetwijfeld een van de belangrijkste subgenres in de alternatieve muziek.

Tijdens hun optreden nemen de leden van Bizkit Park het publiek mee terug naar de hoogtijdagen van nu metal. Ze brengen het beste en hardste werk van bekende bands zoals Limp Bizkit, Korn, System of a Down, Linkin Park, Slipknot, Papa Roach, P.O.D., Drowning Pool, Deftones en Disturbed.

Koop hier tickets voor Bizkit Park in Tivolivredenburg.



Wekelijks het belangrijkste concertnieuws in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Rivierenhof

AUSTRALISCHE SINGER-SONGWRITER XAVIER RUDD VOEGT... Xavier Rudd , de Australische zanger en songwriter, keert komende zomer...

TivoliVredenburg

HERMANOS GUTIÉRREZ KONDIGT EXTRA SHOW IN... Hermanos Gutiérrez , de tweekoppige instrumentale band gevormd door de...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.