Osees kondigt show in de Melkweg

review: Osees -09/07 - Paradiso OSEES
Osees kondigt show in de Melkweg
Door Semberendsen op 20 december 2023 - 13:25 Op 9 juni 2024 zal de muzikale act Osees een optreden verzorgen in de concertzaal Melkweg in Amsterdam. Het startschot voor de kaartverkoop is al gegeven, waarbij tickets beschikbaar zijn voor €31.

Osees, voorheen bekend als OCS, The Ohsees, en Thee Oh Sees, staat onder leiding van de hyperactieve John Dwyer. Met hun nieuwste album 'Intercepted Message' verkent de band een breed scala aan genres, waaronder krautrock, garagerock, punk, synthpop, new wave, en disco.

Osees staat bekend om hun heftige live-optredens, waarbij de aanwezigheid van twee drummers en de onuitputtelijke energie van Dwyer zorgen voor een noisy, over-the-top rock & roll explosie.

Voor degenen die dit concert willen ervaren, zijn de tickets voor het optreden in de Melkweg op 9 juni 2024 nu verkrijgbaar, met een toegangsprijs van €31.

Koop hier tickets voor Osees in de Melkweg.



Wekelijks het belangrijkste concertnieuws in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Bestel tickets Osees in Melkweg
Tickets Osees
zo 09 jun
Melkweg, Amsterdam
€ 31,05
My Baby2

GEMEENTERAAD DEVENTER KIEST VOOR SAMENVOEGING...De gemeenteraad van Deventer heeft gekozen voor huisvesting van poppodium...

edwin evers band

EDWIN EVERS BAND OPNIEUW UITGEBREID OP TOUR MET 80'S... De Edwin Evers Band kondigt met enthousiasme de 80 's Tour Part 2 aan,...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.