Soulwax kondigt extra vierde concert aan in Ancienne Belgique

Soulwax news_groot
Soulwax kondigt extra vierde concert aan in Ancienne Belgique
Door Semberendsen op 18 december 2023 - 11:57 De drie eerder geplande concerten van Soulwax in januari in Ancienne Belgique waren snel uitverkocht. Echter, om aan de overweldigende vraag tegemoet te komen, heeft het Belgische duo besloten een extra show toe te voegen aan hun reeks optredens. Op zondag 4 februari zal Soulwax het podium betreden voor een vierde concert in Ancienne Belgique. De nieuwe tickets voor dit toegevoegde evenement zullen beschikbaar zijn vanaf woensdag 20 december om 10 uur.

Soulwax, opgericht in 1995 door de broers Stephen en David Dewaele, staat bekend om hun muziek die al bijna drie decennia evolueert. Naast hun band zijn de broers ook betrokken bij andere projecten, waaronder 2manydjs, een eigen label genaamd DEEWEE, en het Despacio sound system in samenwerking met James Murphy van LCD Soundsystem.

De aankondiging van deze extra show komt op een moment dat het duo net de "Outstanding Contribution to Music award in association with Merlin" heeft ontvangen tijdens de AIM Awards van dit jaar.

Tickets voor het concert op 4 februari zijn geprijd op 40 euro. De kaartverkoop niet missen? Stel hier een reminder in.

Koop hier tickets voor Soulwax in Ancienne Belgique.



Wekelijks het belangrijkste concertnieuws in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Hedon

LOLA CEDÈS EN JET VAN DER STEEN OP VOORJAARSTOURNEE...Na een succesvolle najaarstournee keren Lola Cedès en Jet van der Steen...

AFAS Live1

R&B BLOCK PARTY MET O.A. DRU HILL EN BLACKSTREET... Na het succes van drie uitverkochte shows in het Verenigd Koninkrijk,...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.