Hollow Coves komt voor twee shows naar Nederland

Hollow Coves
Hollow Coves komt voor twee shows naar Nederland
Door RobZ op 01 december 2023 - 13:24 Het Australische indiefolk duo Hollow Coves speelde in 2022 een bijna uitverkochte show in de Grote Zaal van TivoliVredenburg. In maart 2024 komt het duo met een nieuw album weer langs Nederland voor twee shows. Op 28 maart in Muziekgieterij te Maastricht en een dag later, op 29 maart, in de Ronda van TivoliVredenburg.

Met de aankondiging van de tour brengt Hollow Coves ook hun nieuwe single 'Milk & Honey' uit. Het duo heeft een vertrouwd eigen geluid ontwikkeld waar 'Milk & Honey' een duidelijk voorbeeld van is. Een nummer met een belangrijk eerbetoon aan het volgen van je dromen, het omarmen van kinderlijke verwondering in het universum, en het onthouden dat "het leven meer is dan geld verdienen", ondanks wat de maatschappelijke druk ons vaak vertelt. Eerder kwamen de singles 'Letting Go' en 'Harder to Fake it' uit, welke onderdeel zijn van het nieuwe album die begin 2024 wordt verwacht.

De kaartverkoop voor beide concerten start woensdag 6 december. Tickets kosten iets meer dan 20 euro en zijn via de volgende links beschikbaar:

28-03-2024 - Hollow Coves - Muziekgieterij, Maastricht (tickets)
29-03-2024 - Hollow Coves - TivoliVredenburg, Utrecht (tickets)


Dit soort nieuws elke week in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbriefBESTEL GELIJK TICKETS VOOR DEZE CONCERTEN
Bestel tickets Hollow Coves in Muziekgieterij
Tickets Hollow Coves
KIES TICKET
do 28 mrt
Hollow Coves
Muziekgieterij, Maastricht
€ 20,50
vr 29 mrt
Hollow Coves Met Voorprogramma: Garrett Kato
TivoliVredenburg, Utrecht
€ 23,85
guano apes2

NIEUWE TOURNEE GUANO APES LANGS BRUSSEL EN UTRECHTDe Duitse rock sensatie Guano Apes, bekend om hun grensverleggende fusie van...

Melkweg nieuwe logo

WINNEN: 3X2 TICKETS VOOR LA PEGATINA IN DE MELKWEG La Pegatina komt terug naar Melkweg in Amsterdam en jij kan daar bij zijn! La...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.