The World of Hans Zimmer - A New Dimension: extra show toegevoegd in Ahoy Rotterdam

review: Hans Zimmer - 11/11 - Ziggo Dome Hans Zimmer
The World of Hans Zimmer - A New Dimension: extra show toegevoegd in Ahoy Rotterdam
Door KayleeV op 17 november 2023 - 14:09 Op 11 november 2024 maakt The World of Hans Zimmer - A New Dimension een terugkeer naar Nederland met een extra show in Ahoy Rotterdam. Dit besluit volgt op de enorme vraag naar de Europese tour, waarbij de eerder aangekondigde voorjaarsshow in de Ziggo Dome deze week volledig uitverkocht raakte. Hans Zimmer zelf zal niet live op het podium verschijnen tijdens deze show, maar fungeert als curator en muzikaal leider. De ondertitel "A New Dimension" geeft al aan: Hans Zimmer arrangeert voor The World of Hans Zimmer - A New Dimension een gloednieuwe selectie uit zijn enorm diverse collectie partituren.

Hans Zimmer, de componist, heeft met zijn carrière en unieke stijl enkele van de meest iconische filmmuziek gecreëerd. Zijn composities omvatten de epische klanken van "Gladiator," de tijdloze melodieën van "The Lion King," en de duistere tonen van "The Dark Knight Trilogy." Zimmer's muzikale energie heeft een blijvende impact op de filmindustrie.

Tickets voor de extra show in Ahoy Rotterdam zijn verkrijgbaar vanaf 20 november 2023 om 11:00 uur. De prijzen starten vanaf € 53,90. Koop hier kaarten voor Hans Zimmer in Ahoy Rotterdam.

Altijd weten wat er in de voorverkoop gaat?
Schrijf je in op onze nieuwsbriefBestel tickets The World of Hans Zimmer - A New Dimension in Ahoy
Tickets The World of Hans Zimmer - A New Dimension
ma 11 nov
Ahoy, Rotterdam
€ 53,90
DeLange

PIANIST DELANGE KONDIGT 2024 TOUR AAN MET SHOWS IN...De Nederlandse componist en pianist DeLange heeft zijn tournee voor 2024...

Selda Bağcan

TURKSE ZANGERES SELDA BAĞCAN DRIEMAAL TE ZIEN IN... De Turkse zangeres en politiek activiste Selda Bağcan zal in maart 2024...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.