Acda en de Munnik geven tweede concert in Ahoy na razendsnelle ticketverkoop

Acda en de Munnik
Acda en de Munnik geven tweede concert in Ahoy na razendsnelle ticketverkoop
Door Semberendsen op 02 november 2023 - 10:45 Acda en de Munnik hebben aangekondigd dat ze een extra concert zullen geven in Rotterdam Ahoy op zaterdag 9 november 2024. Het nieuws volgt op de ongekend snelle uitverkoop van hun eerste concert op vrijdag 8 november, dat binnen slechts 10 minuten na de start van de kaartverkoop was uitverkocht. Kaarten voor dit extra concert zijn onmiddellijk in de verkoop gegaan.

Thomas Acda merkte op: "Het is tamelijk onwerkelijk dat er opnieuw zoveel mensen in de rij staan voor onze concerten in Rotterdam. De kaarten vliegen werkelijk de deur uit, al hebben we vanochtend natuurlijk wel weer de mazzel dat niemand naar buiten kan vanwege de storm."

Dit aankondigingsnieuws valt samen met de recente release van hun eerste nieuwe album in tien jaar, getiteld "AEDM." BNNVARA heeft ook bekendgemaakt dat Acda en de Munnik het afgelopen jaar zijn gevolgd voor een documentaireserie genaamd "Woorden van een ander", die vanaf vrijdag te zien is op NPO3 en NPO Start.

Het concert van 8 november is uitverkocht en kaartjes van het concert op 9 november zijn te koop voor een prijs van € 52,95. Het nieuwe album "AEDM" is reeds beschikbaar op streamingdiensten. Koop hier tickets voor Acda en de Munnik in Rotterdam Ahoy



Ga je net zo hard op concerten als wij?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



BESTEL GELIJK TICKETS VOOR DEZE CONCERTEN
Bestel tickets Acda en de Munnik in Ahoy
Tickets Acda en de Munnik
KIES TICKET
vr 08 nov
Acda en de Munnik
Ahoy, Rotterdam
€ 52,95
za 09 nov
Acda en de Munnik
Ahoy, Rotterdam
€ 52,95
Chippendales

CHIPPENDALES OP TOUR MET 'GET NAUGHTY' SHOW De Chippendales zullen vanaf woensdag 6 december gedurende twee weken door...

TivoliVredenburg

TOGO ALL STARS NAAR NEDERLAND IN MEI Afrofunkliefhebbers opgelet, want op donderdag 9 mei 2024 zal de groep...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.