Togo All Stars naar Nederland in mei

Togo All stars
Togo All Stars naar Nederland in mei
Door KayleeV op 02 november 2023 - 10:30 Afrofunkliefhebbers opgelet, want op donderdag 9 mei 2024 zal de groep Togo All Stars optreden in TivoliVredenburg te Utrecht. De band, afkomstig uit de hoofdstad van Togo, Lomé, staat bekend om hun grooves, die echo's laten horen van afrobeat en eeuwenoude voodooritmes gespeeld door percussionist Ayaovi Kokousse.

Het nieuwe album van Togo All Stars, getiteld 'Spirits', draagt een boodschap van spiritueel ontwaken, gericht op zowel de wereld als het Afrikaanse continent, te midden van de uitdagende tijden die we momenteel doormaken. Het benadrukt het belang van samen bijdragen en je rol spelen, met een speciale nadruk op de rol van de artiest. Uiteraard zullen er nummers van zowel dit nieuwste album als oudere hits gespeeld worden tijdens het concert.

Kaartverkoop voor dit evenement is al begonnen, en de tickets zijn verkrijgbaar voor € 23,85. Koop hier je tickets voor het concert van Togo All Stars.



Altijd op de hoogte van al het concertnieuws?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Bestel tickets Togo All Stars in TivoliVredenburg
Tickets Togo All Stars
do 09 mei
TivoliVredenburg, Utrecht
€ 23,85
Ahoy Rotterdam

ACDA EN DE MUNNIK GEVEN TWEEDE CONCERT IN AHOY NA... Acda en de Munnik hebben aangekondigd dat ze een extra concert zullen geven...

Froukje

FROUKJE OP TOUR MET DEBUUTALBUM 'NOODZAKELIJK... Froukje staat klaar om in 2024 op tour te gaan met haar debuutalbum. De...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.