Acda en De Munnik kondigen concert in Rotterdam Ahoy aan

review: Acda en de Munnik - 26/10 - Ziggo Dome Acda en de Munnik
Acda en De Munnik kondigen concert in Rotterdam Ahoy aan
Door Semberendsen op 01 november 2023 - 11:03 Op vrijdag 8 november 2024 zullen Acda en de Munnik, voor het eerst een eigen concert geven in Rotterdam Ahoy. Dit aangekondigde optreden komt voort uit de succesvolle hereniging-concerten in Ziggo Dome afgelopen weekend en de immense vraag naar kaarten voor "De Reünie". De kaartverkoop voor dit evenement begint op donderdag 2 november 2023 om 10.00 uur.

In maart van dit jaar verrasten Acda en de Munnik Nederland met de aankondiging dat ze hun samenwerking weer oppakten. De zes reünieconcerten die ze voor oktober en december in Ziggo Dome hadden gepland, waren binnen een uur uitverkocht, met in totaal 100.000 bezoekers in Amsterdam.

Het nieuws over hun aankomende concert in Rotterdam Ahoy komt samen met de release van hun eerste nieuwe album in tien jaar, getiteld "AEDM". Ook heeft BNNVARA aangekondigd dat Acda en de Munnik het afgelopen jaar zijn gevolgd voor een docureeks genaamd "Woorden van een ander", die vanaf vrijdag 3 november te zien zal zijn op NPO3 en NPO Start.

De kaartverkoop voor het concert op 8 november 2024 in Ahoy begint op 2 november 2023 om 10.00 uur en de kaarten zijn verkrijgbaar vanaf €52,95. Het nieuwe album "AEDM" is te beluisteren via streamingdiensten. De kaartverkoop niet missen? Stel hier een reminder in.

Koop hier kaarten voor Acda en de Munnik in Ahoy.Altijd op de hoogte van al het concertnieuws?
Schrijf je in op onze nieuwsbriefBestel tickets Acda en de Munnik in Ahoy
Tickets Acda en de Munnik
vr 08 nov
Ahoy, Rotterdam
€ 52,95
Froukje

FROUKJE OP TOUR MET DEBUUTALBUM 'NOODZAKELIJK... Froukje staat klaar om in 2024 op tour te gaan met haar debuutalbum. De...

Metejoor

VIJF EXTRA SHOWS VOOR METEJOOR Metejoor , de Vlaamse zanger, staat op het punt zijn eerste soloconcerten in...

REACTIES

Avatar romy74
wo 01 nov 2023 14:41

romy74 Waarom niet weer in het Ziggodome dan? We weten allemaal dat er hele reeks achteraan word geplakt

 0

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.