Novo Amor neemt Nederland en België in april mee op een muzikale reis door de natuur

Novo amor
Novo Amor neemt Nederland en België in april mee op een muzikale reis door de natuur
Door KayleeV op 31 oktober 2023 - 11:37 Novo Amor, het muzikale project van de Welshe singer-songwriter Ali Lacey, komt naar Nederland en België als onderdeel van zijn wereldtournee. Ali Lacey, ook bekend als Novo Amor, heeft zijn muzikale reis ingezet na een pijnlijke relatiebreuk en vond inspiratie in de rustgevende natuur van upstate New York. Dit leidde tot zijn doorbraak ep "Woodgate, NY" in 2014 en zijn solodebuutalbum "Birthplace" in 2018, waarin hij prachtige, serene nummers zingt over natuur, de zee, rust en liefde.

Nu, bijna tien jaar later, blijft Ali Lacey zijn eigen unieke geluid ontwikkelen. Zijn meest recente avontuur, het instrumentale album "Antarctican Dream Machine," werd opgenomen tijdens een drie weken durend verblijf op de Zuidpool in 2022. Op 16 april 2024 zal Novo Amor optreden in Paradiso, Amsterdam, en op 15 april 2024 in Ancienne Belgique, Brussel.

De kaartverkoop begint op 3 november om 10:00 uur, met een gemiddelde ticketprijs van € 25,00. Hier kun je kaarten krijgen voor het Novo Amor optreden in Brussel en hier kun je tickets kopen voor het Novo Amor concert in Amsterdam.



Nooit meer belangrijk concertnieuws missen?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Manfred Mann's Earth Band

MANFRED MANN'S EARTH BAND KONDIGT DRIE DATUMS IN...De Manfred Mann's Earth Band, bekend van hits als "Blinded by the Light" en...

DJ Shadow

DJ SHADOW KONDIGT CONCERTDATA AAN VOOR BELGIË EN... DJ Shadow , brengt zijn nieuwe album "Action Adventure" wat pas is...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.