DJ Shadow kondigt concertdata aan voor België en Nederland in 2024

DJ Shadow
DJ Shadow kondigt concertdata aan voor België en Nederland in 2024
Door KayleeV op 31 oktober 2023 - 10:33 DJ Shadow, brengt zijn nieuwe album "Action Adventure" wat pas is uitgekomen naar België & Nederland. In zijn carrière van meer dan 30 jaar heeft Josh Davis voortdurend zijn passie, smaak en waarden uitgedrukt door middel van zijn muziek. Op 12 maart 2024 zal DJ Shadow optreden in Ancienne Belgique in Brussel, en vervolgens op 17 maart 2024 kunnen fans hem live zien in de Melkweg in Amsterdam.

Oorspronkelijk afkomstig uit Californië, was DJ Shadow actief als een lokale dj op KDVS-radio tijdens zijn tienerjaren. Zijn muziek integreert elementen van funk, rock, hiphop, ambient, jazz, soul en diverse samples uit diverse bronnen. Hoewel zijn muziek vaak wordt geassocieerd met het triphopgenre, heeft DJ Shadow zelf een voorkeur voor een andere benadering. Zijn debuutalbum "Endtroducing," uitgebracht in 1996, werd in 2001 erkend door het Guinness Book of Records als het eerste volledig gesamplede album.

De voorverkoop voor zijn nieuwe optreden start op 3 november om 11:00 uur, met ticketprijzen variërend van € 29,90 tot € 36,00. Koop hier tickets voor de Vlaamse show van DJ Shadow en hier kun je kaarten kopen voor de Nederlandse show van DJ Shadow.



Wekelijks het belangrijkste concertnieuws in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Novo amor

NOVO AMOR NEEMT NEDERLAND EN BELGIË IN APRIL MEE OP... Novo Amor , het muzikale project van de Welshe singer-songwriter Ali Lacey,...

Roskilde news

EERSTE 16 NAMEN VOOR ROSKILDE FESTIVAL 2024 O.A. PJ... Denemarken's non-profit Roskilde Festival, dat volgend jaar van 29 juni tot 6...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.