Judas Priest kondigt optreden in AFAS Live aan

judas priest
Judas Priest kondigt optreden in AFAS Live aan
Door Semberendsen op 25 oktober 2023 - 11:14 De heavy metal band Judas Priest kondigt hun aankomende optreden aan in AFAS Live op 10 juni 2024. Met een carrière die al meer dan vijftig jaar beslaat en met meer dan vijftig miljoen verkochte albums op hun naam, zijn ze één van de grootse metal bands

De band heeft de afgelopen decennia hun geluid voortdurend geëvolueerd, maar hun kenmerkende rauwe en krachtige stijl is altijd herkenbaar gebleven. Hun invloed op latere generaties metalbands is onmiskenbaar. In 2022 werd Judas Priest erkend voor hun buitengewone bijdrage aan de muziekwereld en werden ze opgenomen in de Rock & Roll Hall of Fame. Ter gelegenheid van hun vijftigjarig jubileum ondernamen ze een uitverkochte wereldtournee.

Bovendien kreeg hun nummer 'Breaking the Law' dit jaar speciale erkenning toen het werd opgenomen in de top 5 van Rolling Stone's 'The 100 Greatest Heavy Metal Songs of All Time'.

Koop hier tickets voor Judas Priest in AFAS Live

De kaartverkoop voor het optreden in AFAS Live begint op 27 oktober om 10:00 uur. Tickets voor dit concert zijn geprijsd op 84 euro. De kaartverkoop niet missen? Stel hier een reminder in.



Wekelijks het belangrijkste concertnieuws in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Bestel tickets Judas Priest in AFAS Live
Tickets Judas Priest
ma 10 jun
AFAS Live, Amsterdam
€ 84,00
Claude

ZES EIGEN SHOWS VAN CLAUDE IN NEDERLAND Claude gaat zijn eerste clubtour doen in Nederland. De poppodia gooien in...

Chef's Special

CHEF’SPECIAL GEEFT EERSTE CLUBSHOW IN ANTWERPEN In 2024 zal de Nederlandse band Chef’Special voor het eerst optreden in...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.