Chef’Special geeft eerste clubshow in Antwerpen

review: Chef'Special - 05/10 - 013 Chef'Special
Chef’Special geeft eerste clubshow in Antwerpen
Door sjoertb op 25 oktober 2023 - 10:54 In 2024 zal de Nederlandse band Chef’Special voor het eerst optreden in België! Op 3 mei betreedt de groep uit Haarlem het podium in Trix om het publiek kennis te laten maken met hun unieke mix van pop, reggae, rock en hiphop.

Chef’Special, een vijfkoppige band uit Haarlem, staat bekend om hun bijzondere muzikale stijl, waarin pop, reggae, rock en hiphop samenkomen. Of ze nu in Amerika touren als het voorprogramma van Twenty One Pilots, op grote festivals als Lowlands, Pinkpop, Sziget optreden, of in uitverkochte zalen zoals de Ziggo Dome staan, hun energieke liveoptredens weten het publiek telkens te overtuigen.

Hoewel Chef’Special een breed scala aan muzikale invloeden heeft, hebben ze een zeer herkenbaar geluid waarin hun eigen emoties en ervaringen centraal staan. Sinds 2008 heeft de band vier studioalbums uitgebracht en meerdere hitsingles, waaronder 'Amigo', 'Afraid Of The Dark' en 'In Your Arms'. In augustus brachten ze hun nieuwe single 'Miracles' uit, die deel uitmaakt van het verwachte nieuwe album dat in het voorjaar van 2024 zal verschijnen.

Het concert:
03-05-2024 - Chef'Special - Trix, Antwerpen (tickets)

Tickets voor de eerste zaalshow van Chef’Special in België op 3 mei 2024 in Trix zijn te koop vanaf vrijdag 27 oktober om 10 uur. Op tijd klaarzitten? Dat kan! Hier stel je een reminder in.



Altijd weten wat er in de voorverkoop gaat?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Judas Priest

JUDAS PRIEST KONDIGT OPTREDEN IN AFAS LIVE AANDe heavy metal band Judas Priest kondigt hun aankomende optreden aan in...

Willem The Opposites

RAPPER 'WILLEM' BEKEND VAN THE OPPOSITES, KONDIGT... Rapper Willem, voor velen bekend als Willy van The Opposites en gewoon...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.