Underworld in maart ook langs Vorst Nationaal, Brussel

Underworld
Underworld in maart ook langs Vorst Nationaal, Brussel
Door Semberendsen op 24 oktober 2023 - 12:17 De band Underworld uit de electroscene van de jaren '90 maakt zich op voor een live comeback in Vorst Nationaal, Brussel. Underworld, bestaande uit Karl Hyde en Rick Smith, is klaar om op dinsdag 29 maart 2024 het podium te betreden. De kaartverkoop voor dit evenement begint op 27 oktober om 10 uur.

Underworld is niet zomaar een elektronische act; ze hebben een indrukwekkende erfenis opgebouwd in de muziekindustrie. In de jaren '90 brachten ze de underground technoscene tot leven en braken ze in 1996 door met het iconische nummer "Born Slippy (Nuxx)", wat ook in de soundtrack voor de film ‘Trainspotting’ zat.

In de afgelopen twee decennia hebben Karl Hyde en Rick Smith hun muzikale avontuur voortgezet. Ze hebben miljoenen albums verkocht, uitverkochte concerten gegeven en samengewerkt met gerenommeerde regisseurs. Ze produceerden zelfs de soundtrack voor de openingsceremonie van de Olympische Spelen in Londen in 2012.

Underworld geeft ook vier shows in Nederland in de Gashouder in Amsterdam. De eerste show wordt gegeven op 13 maart, daarna wordt er elke dag een show gegeven tot en met zestien maart. De ticketverkoop niet missen voor het net aangekondigde concert in Brussel? Stel hier een reminder in.

Koop hier tickets voor Underworld in Vorst Nationaal.



Altijd op de hoogte van al het concertnieuws?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Altın Gün

ALTIN GÜN KONDIGT 2024-TOURDATA AAN VOOR BELGIË EN... Altın Gün brengt Turkse psychedelische folkrock uit de jaren zeventig tot...

the blaze

THE BLAZE NAAR AMSTERDAM EN BRUSSEL IN APRIL Het electro-duo The Blaze heeft zojuist de data voor hun Jungle Arena Tour...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.