The Blaze naar Amsterdam en Brussel in april

The blaze
The Blaze naar Amsterdam en Brussel in april
Door Semberendsen op 23 oktober 2023 - 12:21 Het electro-duo The Blaze heeft zojuist de data voor hun Jungle Arena Tour aangekondigd. De neven Alric zullen op dinsdag 9 april 2024 te bewonderen zijn in Vorst Nationaal, Brussel, en op woensdag 17 april 2024 in AFAS Live, Amsterdam.

Sinds de release van "Virile" in 2016 en "Territory" in 2017 hebben Jonathan en Guillaume Alric, beide producenten en regisseurs, zowel het publiek als de critici weten te betoveren met hun poëtische en esthetische werk. De hypnotiserende beats worden gecombineerd met visuals die een onderdeel vormen van hun artistieke expressie. Met hun tweede album, 'Jungle', keren Jonathan en Guillaume terug met een schat aan ervaring opgedaan tijdens hun wereldtournees.

Hun video's halen inspiratie uit diverse culturen en stedelijke jungles en zullen voor de Jungle Tour worden aangevuld met een futuristisch ogend podiumontwerp, waardoor hun op maat gemaakte visuals nog indrukwekkender zullen zijn.

Tickets voor The Blaze kopen kan hier:
08-04-2024 - Vorst Nationaal, Brussel (tickets)
17-04-2024 - AFAS Live, Amsterdam (tickets)

De kaartverkoop voor begint op 27 oktober om 10:00 uur en de ticketprijs bedraagt 43 euro.



Altijd weten wat er in de voorverkoop gaat?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Vorst Nationaal news

UNDERWORLD IN MAART OOK LANGS VORST NATIONAAL, BRUSSELDe band Underworld uit de electroscene van de jaren '90 maakt zich op voor...

Melkweg nieuwe logo

MELKWEG VERWELKOMT THE PINEAPPLE THIEF IN FEBRUARI De progressieve rockband The Pineapple Thief staat al meer dan twee...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.