Slash ft. Myles Kennedy naar Ziggo Dome en Rockhal

SLASH ft. Myles Kennedy and The Conspirators
Slash ft. Myles Kennedy naar Ziggo Dome en Rockhal
Door KayleeV op 17 oktober 2023 - 16:23 Amsterdam en Luxemburg zullen beiden het toneel zijn voor een concert van SLASH ft. Myles Kennedy and The Conspirators. Op dinsdag 9 april 2024 staat de gitarist SLASH op het podium, vergezeld door Myles Kennedy & The Conspirators. Ze zullen optreden in de Ziggo Dome in Amsterdam als onderdeel van hun The River Is Rising tour, en op 26 april 2024 staan ze op het podium van Rockhal in Esch-sur-Alzette, Luxemburg.

De samenwerking tussen Guns 'n Roses gitarist Slash en zanger Myles Kennedy van Alter Bridge, vergezeld door The Conspirators, biedt een veelzijdige muzikale ervaring. Tijdens hun optredens kunnen bezoekers een gevarieerde setlist verwachten, bestaande uit nummers uit het Guns 'n Roses- en Alter Bridge-repertoire, evenals tracks van hun gezamenlijke albums.

Tijdens deze tournee zullen de rocksterren niet alleen Amsterdam aandoen, maar ook podia in 21 landen en 32 steden wereldwijd betreden. Met nummers van hun recentste album, dat begint met het krachtige nummer "The River Is Rising." Dit nummer bereikte de zevende positie in de Rock Charts en kreeg lof van Rolling Stone voor zijn rauwe energie. Het voorprogramma van deze avond wordt verzorgd door Mammoth WVH, met Wolfgang van Halen, bekend van Van Halen.

De kaartverkoop voor dit concert begint op vrijdag 20 oktober om 10:00 uur, met ticketprijzen vanaf € 61,60. Koop hier tickets voor het SLASH-concert in de Ziggo Dome en hier tickets voor het concert in de Rockhal in Luxemburg.



Altijd weten wat er in de voorverkoop gaat?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Gabriel Ríos

GABRIEL RÍOS MET NIEUWE MUZIEK NAAR ANCIENNE... Gabriel Ríos kondigt zijn terugkeer aan naar Ancienne Belgique met een...

Mitski

MITSKI KONDIGT DRIE NIEUWE OPTREDENS IN NEDERLAND EN... Mitski , de indiepopartiest, keert in mei 2024 terug naar Nederland &...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.