Winnen: 2x2 tickets voor theatervoorstellingen ‘De Toestand van de Liefde’ en ‘Berk’ in Zeist

De Toestand
Winnen: 2x2 tickets voor theatervoorstellinge- n ‘De Toestand van de Liefde’ en ‘Berk’...
Door Semberendsen op 10 oktober 2023 - 16:50 Stap binnen in de raadselachtige wereld van liefde met "De Toestand van de Liefde." Deze muziektheatervoorstelling laat je de complexiteit van liefde ervaren via een unieke mix van Spoken Word en elektronische soundscapes. De Toestand van de Liefde brengt elektronische hiphop, triphop, dubreggae en downtempo songs met Nederlandse teksten, pakkende beats en verleidelijke harmonieën.

Bij de voorstelling van Berk komen vluchten en blijven, censuur en vrijheid samen in een theatrale ervaring. Geïnspireerd door de Russische protestzanger Victor Tsoi (1962 - 1990), die met scherpe kritiek op de samenleving de roep om vrijheid liet klinken, volgen Daniil & Ruud in zijn voetsporen. Op een humoristische en doordringende manier brengen ze het concept van vrijheid.

Op 13 en 20 oktober zijn deze twee voorstellingen te zien in theater Slot in Zeist. Wij bij Podiuminfo hebben het genoegen om 2x 2 kaarten weg te geven de voorstellingen op 20 oktober. Wil je kans maken op een setje tickets? Stuur dan een mail met je volledige naam naar [email protected] met als onderwerp 'De Toestand van de Liefde/Berk'.

We mailen terug als je een van de gelukkigen bent. Meedoen aan deze winactie kan tot en met 17 oktober.


Altijd weten wat er in de voorverkoop gaat?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Rammstein3

RAMMSTEIN KONDIGT NIEUWE RONDE EUROPESE STADIONSHOWS...Goed nieuws voor de Europese Rammstein fans, die afgelopen jaar achter het...

Duncan Laurence

DUNCAN LAURENCE VOEGT EXTRA SHOW IN TIVOLIVREDENBURG... Goed nieuws voor de fans van Duncan Laurence ! De Nederlandse...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.