Calum Scott volgend jaar april naar Brussel en Amsterdam

Calum Scott
Calum Scott volgend jaar april naar Brussel en Amsterdam
Door Semberendsen op 10 oktober 2023 - 11:26 Calum Scott, de Britse singer-songwriter die bekendheid verwierf na zijn deelname aan Britain's Got Talent in 2015, komt naar België voor een liveoptreden op dinsdag 23 april 2024. Het concert zal plaatsvinden in La Madeleine in Brussel. Ook zal hij op 19 april in de Melkweg, Amsterdam staan.

Calum Scott maakte indruk op het publiek tijdens zijn auditie voor Britain's Got Talent met zijn gevoelige vertolking van 'Dancing On My Own' van Robyn. Hoewel hij de wedstrijd niet won, resulteerde zijn optreden wel in een platencontract. Zijn debuutalbum 'Only Human' behaalde snel een gouden status in het Verenigd Koninkrijk.

Met hits als 'You Are The Reason' (samen met Leona Lewis), 'Rhythm Inside', 'Where Are You Now' (met Lost Frequencies) en 'If You Ever Change Your Mind' heeft Calum Scott een solide discografie opgebouwd. Zijn recente single 'At Your Worst' geeft een voorproefje van zijn nieuwe album.

de kaartverkoop van deze concerten begint op vrijdag 13 oktober om 10:00 uur en Tickets zijn geprijsd rond de veertig euro.

Tickets voor Calum Scott in De Melkweg en La Madeleine koop je hier:
19-04-2024 - Melkweg, Amsterdam (tickets)
23-04-2024 - La Madeleine, Brussel (tickets)





Wekelijks het belangrijkste concertnieuws in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



normaalnews

NORMAAL GEEFT IN MEI TWEE KLEINSCHALIGE CONCERTEN IN...Achterhoekse rockband Normaal keert terug naar hun roots in Lochem voor...

Gladys Knight

AMERIKAANSE SOULZANGERES GLADYS KNIGHT KOMT MET... Amerikaanse soulzangeres Gladys Knight zal op 20 juni 2024 een optreden...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.