Amerikaanse soulzangeres Gladys Knight komt met Farewell Tour naar Nederland

Gladys Knight
Amerikaanse soulzangeres Gladys Knight komt met Farewell Tour naar Nederland
Door KayleeV op 10 oktober 2023 - 11:03 Amerikaanse soulzangeres Gladys Knight zal op 20 juni 2024 een optreden geven in Koninklijk Theater Carré in Amsterdam als onderdeel van haar Farewell Tour. Naast Carré zal ze ook optreden in het Muziekgebouw in Eindhoven op zaterdag 22 juni 2024 als onderdeel van dezelfde tour.

Gladys Knight heeft een carrière van meer dan vijftig jaar achter de rug en is een zevenvoudige Grammy-winnares met nummer 1 hits in de genres pop, gospel en R&B. Ze heeft successen behaald in de muziek, film en televisie. Haar muzikale reis begon in 1961 met "Every Beat of My Heart," waarmee ze de top van de Billboard R&B-lijst bereikte. Tussen 1966 en 1972 scoorde ze nog eens elf Top 10 R&B-hits, waaronder "I Heard It Through the Grapevine," "The Nitty Gritty," "If I Were Your Woman," en het Grammy-winnende "Neither One of Us (Wants to Be the First to Say Goodbye)."

Naast haar klassieke hits zal Gladys Knight tijdens haar afscheidstournee ook nummers van haar laatste album "Where My Heart Belongs" ten gehore brengen dat lovende kritieken heeft ontvangen. De kaartjes voor dit concert zijn verkrijgbaar vanaf € 61,60 tot € 85,00. De kaartverkoop voor dit concert begint op vrijdag 13 oktober om 10:00 uur. Koop je tickets voor het concert in Carré hier en hier kun je je tickets voor het concert in het Muziekgebouw in Eindhoven kopen.



Dit soort nieuws elke week in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



BESTEL GELIJK TICKETS VOOR DEZE CONCERTEN
Bestel tickets Gladys Knight - Farewell Tour in Koninklijk Theater Carré
Tickets Gladys Knight - Farewell Tour
KIES TICKET
do 20 jun
Gladys Knight - Farewell Tour
Koninklijk Theater Carré, Amsterdam
€ 61,60 - 236,81
za 22 jun
Gladys Knight
Muziekgebouw Eindhoven, Eindhoven
€ 83,00
Melkweg nieuwe logo

CALUM SCOTT VOLGEND JAAR APRIL NAAR BRUSSEL EN...Calum Scott, de Britse singer-songwriter die bekendheid verwierf na zijn...

Madison Beer

MADISON BEER KONDIGT 'THE SPINNIN TOUR' AAN MET... Madison Beer staat weer in de schijnwerpers met haar tweede album en een...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.