Soulwax voegt twee extra shows in Ancienne Belgique toe

Soulwax news_groot
Soulwax voegt twee extra shows in Ancienne Belgique toe
Door Semberendsen op 29 september 2023 - 11:13 Na een afwezigheid van vijf jaar is de terugkeer van de Belgische band Soulwax naar de podia met veel enthousiasme ontvangen. Het concert dat gepland staat voor 29 januari in Ancienne Belgique was binnen de kortste keren uitverkocht. Ook de show in Paradiso was heel snel uitverkocht.

Soulwax, opgericht in 1995 door de broers Stephen en David Dewaele, staat bekend om hun grensverleggende muziek die al bijna drie decennia vooruitstrevend is. Naast de band hebben de broers Dewaele zich beziggehouden met andere projecten, waaronder hun DJ-duo 2manydjs, een eigen platenlabel genaamd DEEWEE, en het Despacio-geluidssysteem in samenwerking met James Murphy van LCD Soundsystem. Dit jaar ontvingen ze de "Outstanding Contribution to Music award in association with Merlin" tijdens de AIM Awards, als erkenning voor hun langdurige invloed en werk.

Vanwege de enorme vraag naar tickets heeft het duo besloten in ieder geval twee extra concerten te geven. Deze extra shows zullen alle twee gegeven worden in Ancienne Belgique. De eerste show zal één dag na de origineel aangekondigde show plaatsvinden. Dat is dus 30 januari. De derde show staat gepland voor 31 januari.

Tickets bemachtigen voor de extra shows van Soulwax in Ancienne Belgique kan hier:
30-01-2024 - Ancienne Belgique (AB), Brussel (tickets)
31-01-2024 - Ancienne Belgique (AB), Brussel (tickets)



Altijd op de hoogte van al het concertnieuws?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Novastar

NOVASTAR MET NIEUWE MUZIEK OP TOURDit najaar kondigt Novastar de lancering aan van 'The Best Is Yet To Come',...

KANE

VIERDE EN VIJFDE KANE-CONCERT AANGEKONDIGD IN ZIGGO... KANE kondigt een vierde en vijfde concert aan in de Ziggo Dome op 8 &...

REACTIES

Avatar skabuoy
ma 02 okt 2023 22:39

skabuoy Kunnen ze mooi hun oude werk weer oppoetsen.

 0

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.