Vierde en vijfde KANE-concert aangekondigd in Ziggo Dome

Dinand Woesthoff (Kane)
Vierde en vijfde KANE-concert aangekondigd in Ziggo Dome
Door KayleeV op 29 september 2023 - 10:33 KANE kondigt een vierde en vijfde concert aan in de Ziggo Dome op 8 & 9 juni 2024. Na 25 jaar sinds hun oprichting en 10 jaar na hun laatste optreden, zijn ze klaar om een grootschalig evenement te vieren. Onder de naam "KANE reCONNECT" beloven ze een avond te bieden met een mix van hun klassieke hits en nieuwe muziek.

KANE, bekend om hits als "Rain Down On Me" en "So Glad You Made It," heeft in Nederland en internationaal vele prijzen gewonnen, waaronder zes Edisons en drie 3FM-awards. Op 26 september werd hun nieuwe nummer "What Are You Waiting For?" uitgebracht en de documentaire "KANE: A Story Recorded" die de reis van de band vastlegt is ook al te bekijken.

De extra concerten op 8 & 9 juni 2024 sluit aan bij hun reeks optredens in de Ziggo Dome op 4, 5, en 7 juni 2024. Tickets zijn beschikbaar vanaf € 51,00. De kaartverkoop voor de concerten is zojuist begonnen! Koop hier tickets voor het KANE concert op 8 juni.

Ga je liever naar Kane in de Ziggo Dome op 9 juni, dan koop je hier tickets.



Ga je net zo hard op concerten als wij?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



BESTEL GELIJK TICKETS VOOR DEZE CONCERTEN
Bestel tickets Kane in Ziggo Dome
Tickets Kane
KIES TICKET
za 08 jun
Kane reCONNECT
Ziggo Dome, Amsterdam
€ 51,00 - 91,00
zo 09 jun
Kane reCONNECT
Ziggo Dome, Amsterdam
€ 51,00 - 91,00
Ancienne Belgique news1

SOULWAX VOEGT TWEE EXTRA SHOWS IN ANCIENNE BELGIQUE TOENa een afwezigheid van vijf jaar is de terugkeer van de Belgische band...

Tim Akkerman news

TIM AKKERMAN MET NIEUWE MUZIEK OP TOUR VANAF NOVEMBER Tim Akkerman gaat dit najaar op tour met nieuwe muziek. Naast een aantal...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.