Olivia Rodrigo bevestigt extra optreden in Amsterdam

olivia rodrigo 2022
Olivia Rodrigo bevestigt extra optreden in Amsterdam
Door KayleeV op 15 september 2023 - 16:24 De zangeres Olivia Rodrigo heeft nu al aangekondigd dat ze een extra concert zal geven in Nederland. Op 25 mei 2024 zal Olivia Rodrigo een extra optreden doen in de Ziggo Dome in Amsterdam als onderdeel van haar GUTS wereldtournee.

Eerder deze week kondigde Olivia Rodrigo aan dat ze op 22 mei in Antwerpen zal optreden, gevolgd door een concert op 24 mei in Amsterdam. De voorverkoop voor deze concerten is nog niet begonnen, maar de pre-registratie verloopt blijkbaar zo goed dat er nu al een tweede concert in de Ziggo Dome wordt aangekondigd. Olivia Rodrigo gaat op GUTS wereldtournee. Het gelijknamige album GUTS, de opvolger van Rodrigo's 4x Platina debuutalbum SOUR uit 2021, bevat hits zoals "vampire" en "bad idea, right?".

De concerten van Olivia Rodrigo in België en Nederland:
22-05-2024 - Sportpaleis, Antwerpen (tickets)
24-05-2024 - Ziggo Dome, Amsterdam (tickets)
25-05-2024 - Ziggo Dome, Amsterdam (tickets)

De voorverkoop van alle concerten start op 21 september om 10:00 uur. Fans kunnen zich van tevoren registreren tot zondag 17 september om 23:00 uur. Geregistreerde fans die een unieke code ontvangen, krijgen als eerste toegang tot het kopen van tickets. Hier pre-registreer je je voor Olivia's extra concert in de Ziggo Dome.

Kaartprijzen worden op Ticketmaster nog niet gecommuniceerd, maar in het persbericht wordt gesproken over een ticketprijs van € 62,30 tot € 112,70 voor het concert in Ziggo Dome.Altijd op de hoogte van al het concertnieuws?
Schrijf je in op onze nieuwsbriefanouknews.gif

GELIJK AL EXTRA CONCERT VAN ANOUK IN ZIGGO DOMEAnouk zal op 31 mei 2024 een extra "Jim" concert geven in het Ziggo Dome ,...

Portland

INDIEBAND PORTLAND STELT ALLE NAJAAR SHOWS UIT... In een recente mededeling heeft Jente Pironet , de frontman van de populaire...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.