Kaizers Orchestra kondigt shows aan in Paradiso en De Roma met nieuwe muziek

Sfeer podium
Kaizers Orchestra kondigt shows aan in Paradiso en De Roma met nieuwe muziek
Door Semberendsen op 14 september 2023 - 12:18 Tien jaar na hun laatste album, komt de rockband Kaizers Orchestra terug. In 2023 brengt de band de singles ‘Kaleidoskophimmel’ en ‘Dine Gamle Dagen Er Na’.

Kaizers Orchestra is een Noorse alternatieve rockband die actief is sinds 2000. De band staat bekend om hun unieke geluid dat elementen van rock, punk en folk combineert. Hun muziek kenmerkt zich door opzwepende ritmes, lyrische diepgang en het gebruik van ongebruikelijke instrumenten, zoals het accordeon en de tuba.

Hoewel ze in 2013 hebben aangekondigd te stoppen zijn ze nu weer bij elkaar. Kaizers Orchestra brengt verschillende succesvolle albums uit tijdens hun carrière, waaronder "Ompa til du dør" (2001), "Evig pint" (2003) en "Maskineri" (2008). Hun muziek heeft een sterke invloed op de Noorse muziekscene en kenmerkt zich door teksten in het Noors en het gebruik van humor en verhalenvertelling in hun liedjes.

De concerten:
09-03-2024 - Kaizers Orchestra - De Roma, Antwerpen (tickets)
16-03-2024 - Kaizers Orchestra - Paradiso, Amsterdam (tickets)

De voorverkoop begint op 21 september om 10:00 uur. Een ticket voor deze show kost 27 euro voor het concert in De Roma en 35 euro voor de show in Paradiso.



Nooit meer belangrijk concertnieuws missen?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Douwe Bob

DOUWE BOB VIERT 10-JARIG JUBILEUM MET TOURSinger-songwriter Douwe Bob , bekend om zijn countrymuziek, viert zijn...

Romy The xx

THE XX-ZANGERES ROMY NAAR PARADISO EN BOTANIQUE Zangeres Romy komt binnenkort naar Nederland en België voor twee optredens....

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.