The xx-zangeres Romy naar Paradiso en Botanique

Romy The xx
The xx-zangeres Romy naar Paradiso en Botanique
Door Semberendsen op 14 september 2023 - 10:58 Zangeres Romy komt binnenkort naar Nederland en België voor twee optredens. Ze zal bij deze optredens de venues omtoveren naar ‘Club Mid Air’ met haar eigen keuze van DJ’s. Deze optredens beloven een onvergetelijke ervaring te worden voor liefhebbers van haar kenmerkende stem en indrukwekkende gitaarspel.

Op 10 november 2023 zal ze als eerst het podium betreden in Paradiso, Amsterdam, op 11 november 2023 zal ze te bewonderen zijn in de Botanique Orangerie in Brussel.

Romy Madley Croft is een Britse zangeres en gitariste die bekendheid heeft verworven als een van de leden van de indie-elektronische band The XX. Ze werd geboren op 28 augustus 1989 in Londen, Engeland. Romy is niet alleen de zangeres van de band, maar ze staat ook bekend om haar kenmerkende gitaarspel en haar bijdrage aan het songwritingproces.
Samen met Oliver Sim en Jamie xx vormt Romy van The xx een succesvolle en invloedrijke band in de hedendaagse muziekscene. Nu in haar soloproject gebruikt ze deze kennis en ervaring om in haar eentje geweldige muziek te maken. En dat is te zien op haar nieuwste release, ‘Mid Air’.

De concerten:
10-11-2023 - Romy - Paradiso, Amsterdam (tickets)
11-11-2023 - Romy - Botanique, Brussel (tickets)

De kaartverkoop voor deze concerten gaat van start op 20 september 2023 om 10 uur ’s ochtends en een ticket zal je rond de 25 euro kosten.

Foto: The xx in AFAS Live door Irwan Notosoetarso



Wekelijks het belangrijkste concertnieuws in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Kaizers-Orchestra

KAIZERS ORCHESTRA KONDIGT SHOWS AAN IN PARADISO EN...Tien jaar na hun laatste album, komt de rockband Kaizers Orchestra terug....

miles kane

MILES KANE NAAR TIVOLIVREDENBURG EN BOTANIQUE De Engelse zanger en gitarist Miles Kane komt naar het vaste land. In...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.