Anouk presenteert volgend jaar nieuw album 'Deena & Jim' in Ziggo Dome

Anouk
Anouk presenteert volgend jaar nieuw album 'Deena & Jim' in Ziggo Dome
Door RobZ op 11 september 2023 - 19:41 Anouk komt in november met haar nieuwe album 'Deena & Jim'. Vandaag werd in een uitzending van RTL Boulevard bekend gemaakt dat er in het kader van dit nieuwe album in ieder geval twee bijzondere concerten gegeven gaan worden. Deze gaan plaatsvinden in de Ziggo Dome in Amsterdam. Het eerste concert, dat op woensdag 29 mei 2024 plaatsvindt heet "Deena" en moet de intieme, gevoelige kant van Anouk benadrukken. Op zaterdag 1 juni 2024 is het daarna tijd voor "Jim", die de rockende kant van Anouk uitlicht.

In het persbericht over de shows staat het zo omschreven:
De eerste show heet “Deena” en vindt plaats op woensdag 29 mei 2024. Deze show bevat de mooiste en meest intieme nummers van Anouk, onder begeleiding van Het Metropole Orkest en een groot koor. Een groot aantal van de nummers die tijdens "Deena" te horen is, zijn nog nooit live gespeeld en zijn speciaal uitgewerkt met arrangementen voor het orkest en koor.

De tweede show heet “Jim” en vindt plaats op zaterdag 1 juni 2024. Tijdens de tweede show brengt Anouk een knallende live show met haar band. In groot contrast met Deena brengt Jim rockende gitaren, drums en een flitsende lichtshow en natuurlijk de onverwoestbare performance van Anouk.

De kaartverkoop van beide shows gaat vrijdag 15 september om 10:00 uur van start. Tickets krijgen een vanaf-prijs van 50,40 euro. Hier koop je tickets voor het Deena concert van Anouk in de Ziggo Dome. Hier kan je terecht als je liever naar het meer rockende Jim concert van Anouk wil.

We kunnen je een email sturen als de voorverkoop begint. Stel hier een ticketreminder in voor Deena op 29 mei en/of hier voor Jim op 1 juni.

Anouk behoeft natuurlijk weinig introductie. Ze is een karakter dat de Nederlandse popwereld al 25 jaar lang kleur geeft. Steeds weer overtuigt zij met sterke songs en een stem die je nu eens bij je strot grijpt, dan weer ontroert. Maar Anouk is meer dan dat, ze is een krachtige persoonlijkheid die haar goudeerlijke mening nooit onder stoelen of banken steekt, een graag geziene tv-persoonlijkheid, én de trotse moeder van zes kinderen. Afgelopen jaar was Anouk op een aantal grotere festivals te zien en op het strand van Scheveningen in het kader van Live on the Beach.
Nooit meer belangrijk concertnieuws missen?
Schrijf je in op onze nieuwsbriefBESTEL GELIJK TICKETS VOOR DEZE CONCERTEN
Bestel tickets Anouk in Ziggo Dome
Tickets Anouk
KIES TICKET
wo 29 mei
Anouk - Met Orkest En Koor
Ziggo Dome, Amsterdam
€ 53,76 - 98,56
wo 29 mei
Anouk - Met Orkest En Koor | Front Row Hot Ticket
Ziggo Dome, Amsterdam
€ 218,40
wo 29 mei
Anouk - Met Orkest En Koor | Champagne Diner Arrangement
Ziggo Dome, Amsterdam
€ 380,00
za 01 jun
Anouk - Met Band
Ziggo Dome, Amsterdam
€ 50,40 - 84,00
za 01 jun
Anouk - Met Band | Hot Ticket
Ziggo Dome, Amsterdam
€ 190,40
za 01 jun
Anouk - Met Band | VIP Party
Ziggo Dome, Amsterdam
€ 335,00
Wende

WENDE VOEGT EXTRA SHOWS TOE AAN HAAR 'STERRENLOPEN'... WENDE maakt vandaag bekend dat ze in april & mei nog 10 keer het podium...

Simple Minds

SIMPLE MINDS NAAR ZIGGO DOME EN SPORTPALEIS Na het succes van de jubileumtournee, zal Simple Minds in 2024 opnieuw...

REACTIES

Avatar romy74
di 12 sep 2023 10:34

romy74 Dit is binnen een paar seconden uitverkocht.
Ik denk daarom dat er misschien 2 extra data bijkomen 1 voor Deena (donderdag 30 mei) en 1 voor Jim (zondag 2 juni)

 0

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.