Simple Minds naar Ziggo Dome en Sportpaleis

review: Simple Minds - 19/04 -Ziggodome Simple Minds
Simple Minds naar Ziggo Dome en Sportpaleis
Door Semberendsen op 11 september 2023 - 11:04 Na het succes van de jubileumtournee, zal Simple Minds in 2024 opnieuw wereldwijd optreden. De band, die na maar liefst vier decennia nog steeds populair is, heeft vandaag een uitgebreide lijst Europese tourdata aangekondigdninclusief twee stops in de Benelux.

Simple Minds zal op 5 april 2024 in het Sportpaleis, Antwerpen optreden. Voor alle Nederlandse fans die een kans willen om de band live in concert te zien zal de band één dag later in de Ziggo Dome, Amsterdam staan.

In het voorbije decennium heeft Simple Minds opgetreden voor honderdduizenden mensen wereldwijd, inclusief hun grootste Amerikaanse tournee tot nu toe in 2018. Het verlangen om de band hun bekende hits te zien spelen, zoals 'Promised You a Miracle', 'Glittering Prize', 'Someone Somewhere in Summertime', 'Waterfront', 'Alive and Kicking', 'Sanctify Yourself' en 'Don't You Forget About Me', is jaar na jaar toegenomen, waardoor de band consequent wordt beschouwd als een van de meest vooraanstaande liveacts van hun generatie.

De concerten:
05-04-2024 - Sportpaleis, Antwerpen (tickets)
06-04-2024 - Ziggo Dome, Amsterdam (tickets)

De voorverkoop begint op 15 september 2023 om 10:00 uur. Op tijd klaarzitten? Dat kan! Hier stel je een reminder in voor Sportpaleis en hier voor Ziggo Dome.



Dit soort nieuws elke week in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Anouk1

ANOUK PRESENTEERT VOLGEND JAAR NIEUW ALBUM 'DEENA &...Anouk komt in november met haar nieuwe album 'Deena & Jim'. Vandaag werd...

Starfish1

STARFISH IN FEBRUARI NAAR PARADISO Starfish komt naar Amsterdam in het voorjaar. De ska-rock band geeft een...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.