Lil Tjay met 'Beat the Odds Tour' langs 013 Tilburg

Lil Tjay
Lil Tjay met 'Beat the Odds Tour' langs 013 Tilburg
Door RobZ op 05 september 2023 - 11:50 De Amerikaanse rapper Lil Tjay komt met zijn Beat The Odds Tour op zaterdag 11 november naar 013 Poppodium in Tilburg.

De geboren New Yorker uit de Bronx groeide op in een buurt die verzadigd was met bendecultuur en weinig positiviteit. Nadat de rapper een jaar lang opgesloten zat, vond hij na zijn vrijlating zijn passie in de muziek. Zijn allereerste opname leverde het harteloze maar aanstekelijke nummer "Resume" op. Kort daarna zorgde het ontvlambare "Brothers" voor zijn eerste grote hit.

Sindsdien heeft hij samengewerkt met artiesten als YG, Pop Smoke en 6LACK. Tjay overleefde een bijna fatale schietpartij in 2022 en is terug met plannen om van 2023 een enorm jaar vol nieuwe muziek te maken, met als eerste hoogtepunt zijn nieuwste album "222." Bij dit soort plannen hoort vanzelfsprekend een tour. Onder andere Engeland en Duitsland worden aangedaan en hij komt dus op 11 november ook een show geven in de 013. Als voorprogramma neemt hij Joony en Dina Ayada mee.

De kaartverkoop voor het concert van Lil Tjay in 013 start op vrijdag 8 september om 10:00 uur. Tickets kosten €47,80 (incl. servicekosten). Hier koop je tickets voor Lil Tjay in de 013. Wil je een email ontvangen als de voorverkoop begint? Stel dan hier een reminder in.




Ga je net zo hard op concerten als wij?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



ahoy

PINK FLOYD PROJECT EERT HISTORISCH CONCERT MET... Pink Floyd Project zal op 5 september 2024 een bijzonder eerbetoon...

Davina Michelle news

DAVINA MICHELLE SLUIT TOUR AF MET EXTRA CONCERT IN... De zangeres Davina Michelle heeft aangekondigd dat ze een extra datum heeft...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.