Noise rock band Shellac kondigt show aan in Paradiso

Shellac 2
Noise rock band Shellac kondigt show aan in Paradiso
Door redactie op 31 augustus 2023 - 11:05 Afkomstig uit het bruisende muzikale landschap van Chicago, staat de noise rock band Shellac als een baken van rauwe, onvervalste sonische expressie. Hun muziek wordt gekenmerkt door minimalistische en ruwe esthetiek, met doordringende riffs en scherpzinnige teksten.

Onder leiding van de befaamde gitarist en producer Steve Albini heeft de band zijn naam gebeiteld in de historie van de alternatieve muziekgeschiedenis, werkend met acts zoals Nirvana, Pixies en Jimmy Page. Samen met bassist Bob Weston en drummer Todd Trainer vormde hij in 1992 Shellac, en sindsdien is de noise scene niet meer hetzelfde.

Paradiso kondigt aan dat Shellac op vrijdag 20 oktober een concert geeft in de grote zaal van het poppodium.
Het voorprogramma wordt verzorgd door Nederlandse postpunk band Lifeless Past. De komst van Shellac naar Paradiso is bijzonder, aangezien ze zelden op tournee gaan. Twee dagen later geeft Shellac ook nog een concert op Desertfest Belgium in Antwerpen.

Tickets voor het concert in Paradiso zijn verkrijgbaar via de website van Paradiso. Koop tickets voor Shellac in Paradiso. De voorverkoop start vrijdag 1 september om 10:00 uur. Tickets kosten 25,50 en bezitters van de Indiestadpas kunnen gratis naar het concert!



Altijd weten wat er in de voorverkoop gaat?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



the 1975

THE 1975 NAAR AFAS LIVE EN VORST NATIONAALDe Britse alternatieve-rockband The 1975 komt in maart naar Nederland en...

Lowlands sfeer 2015

PARADISO INTRODUCEERT NIEUWE CLUBNACHT: ''PARACHUTE'' Op donderdagnacht 14 september lanceert Paradiso " Parachute ". Deze frisse...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.