Paradiso introduceert nieuwe clubnacht: ''Parachute''

Lowlands sfeer 2015
Paradiso introduceert nieuwe clubnacht: ''Parachute''
Door KayleeV op 30 augustus 2023 - 12:23 Op donderdagnacht 14 september lanceert Paradiso "Parachute". Deze frisse toevoeging vervangt het langlopende concept Noodlanding! dat ruim twintig jaar lang de donderdagnachten in de Grote Zaal van Paradiso domineerde.

Parachute is speciaal ontworpen voor jonge Amsterdammers met een gevarieerde muzieksmaak, van house en hiphop tot pop, afro, bass, uk garage en drum-'n-bass alles zal langskomen op deze nachten. Het evenement dient als een springplank voor opkomende artiesten.

Met een toegankelijke ticketprijs van € 4 voor een Paradiso maandlidmaatschap, gericht op studenten, en een aantrekkelijke reeks van herkenbare muziekstijlen, hoopt Paradiso een vernieuwende impuls te geven aan het donderdagse nachtleven in Amsterdam rondom het Leidseplein.

De line-up voor de komende edities zal volgende week worden onthuld.


Ga je net zo hard op concerten als wij?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Paradiso logo nieuw

NOISE ROCK BAND SHELLAC KONDIGT SHOW AAN IN PARADISOAfkomstig uit het bruisende muzikale landschap van Chicago, staat de noise...

herman van veen

MIJLPAAL: 600STE VOORSTELLING IN CARRÉ VAN HERMAN... De bekende artiest Herman van Veen is in het najaar met zijn ensemble te...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.