Duncan Laurence met nieuw album op tour langs Europese podia

review: Duncan Laurence - 7/11 - Oosterpoort Duncan Laurence
Duncan Laurence met nieuw album op tour langs Europese podia
Door KayleeV op 29 augustus 2023 - 12:16 Nederlandse singer-songwriter Duncan Laurence maakt zich klaar voor een langverwachte terugkeer in 2024, met een gloednieuwe tournee die in het teken staat van zijn aankomende album "SKYBOY". Dit album belooft een harmonie te vinden tussen positieve en negatieve emoties, en tussen hoogte- en dieptepunten.

De tour van Duncan Laurence zal langs enkele podia in Nederland en België reizen, waaronder Paradiso Amsterdam, De Roma in Antwerpen, TivoliVredenburg in Utrecht, Metropool in Hengelo, Doornroosje te Nijmegen, 013 in Tilburg en De Oosterpoort in Groningen. Ticketprijzen liggen tussen de 30 en 25 euro. De voorverkoop start vrijdag 1 september om 10:00 uur.

Duncan Laurence verwierf internationale bekendheid met zijn overwinning als de Nederlandse inzending voor het 64e Eurovisiesongfestival in 2019, met zijn krachtige hit "Arcade". Dit nummer veroverde niet alleen de harten van de luisteraars, maar verdiende ook een plek in meer dan 30 Top 100 hitlijsten wereldwijd. Het blijft tot op heden het meest gestreamde Songfestival hit aller tijden.

Op 8 maart van dit jaar verraste Duncan zijn fans met de release van "SKYBOY", een nieuwe single die zijn persoonlijke reis naar zelfacceptatie en het verkennen van zijn seksualiteit en identiteit weerspiegelt. Het aankomende album met dezelfde naam, "SKYBOY", staat gepland voor release op 22 september. Met zijn aankomende tour en album lijkt Duncan Laurence vastberaden om zijn muzikale reis voort te zetten.



Duncan Laurence tourt door heel Europa, maar geeft natuurlijk de meeste concerten in Nederland en België:
27-01-2024 - Paradiso, Amsterdam (tickets)
06-02-2024 - De Roma, Antwerpen (tickets)
22-02-2024 - TivoliVredenburg, Utrecht (tickets)
24-02-2024 - Metropool, Hengelo (tickets)
25-02-2024 - Doornroosje, Nijmegen (tickets)
29-02-2024 - 013, Tilburg (tickets)
03-03-2024 - De Oosterpoort, Groningen (tickets)

Tickets zijn vanaf 1 september 10:00 uur via de bovenstaande links te koop.

Op een kaart ziet dat er zo uit:
open kaart full screen


Ga je net zo hard op concerten als wij?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Melkweg nieuwe logo

LAUFEY VOLGEND JAAR MET NIEUW STUDIOALBUM...Laufey betreedt volgend jaar het podium van de Madeleine in Brussel en de...

FeestDJRuud

QMUSIC TREKT DOOR HET LAND MET 'FOUTE TOUR' MET O.A.... Sinds de eerste editie in 2006 heeft de Foute Party van Qmusic al...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.