Noah Kahan naar AFAS Live en Vorst Nationaal

Noah Kahan
Noah Kahan naar AFAS Live en Vorst Nationaal
Door sjoertb op 31 juli 2023 - 11:50 Noah Kahan komt in februari naar Nederland en België voor nieuwe liveoptredens. Op 25 februari 2024 staat de veelgeprezen singer-songwriter en sensatie uit Vermont in AFAS Live in Amsterdam. Een dag later, op 26 ferbruari, is de artiest te zien in Vorst Nationaal in Brussel. Zijn shows in november in Paradiso en La Madeleine waren erg snel uitverkocht. Een goede reden om snel terug te komen in februari met nieuwe concerten.

Op jonge leeftijd begon Noah Kahan met het schrijven van muziek en ontwikkelde al snel een unieke stijl die zijn luisteraars raakt met zijn eerlijke teksten en emotionele stem. Zijn doorbraak kwam in 2017 met zijn debuutsingle "Young Blood", die wereldwijd erkenning kreeg en miljoenen streams verzamelde op verschillende muziekplatforms. Het nummer werd geproduceerd door Joel Little, bekend van zijn werk met artiesten als Lorde en Khalid. Met zijn introspectieve en meeslepende teksten, samen met zijn warme en krachtige stem, trok de singer-songwriter al snel de aandacht van muziekliefhebbers over de hele wereld.

De concerten:
25-02-2024 - Noah Kahan - AFAS Live, Amsterdam (tickets)
26-02-2024 - Noah Kahan - Vorst Nationaal, Brussel (tickets)

Tickets gaan op 4 augustus in de voorverkoop via bovenstaande links. Op tijd klaarzitten? Hier stel je een reminder in voor de ticketverkoop van het concert in AFAS Live en hier stel je een herinnering in voor de start van de voorverkoop van Noah Kahan in Brussel.



Altijd op de hoogte van al het concertnieuws?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Simple Plan

SIMPLE PLAN NAAR 013 EN DE ROMA IN FEBRUARIVolgend jaar komt Simple Plan weer onze kant op. De Amerikaanse band zal...

jonas brothers

JONAS BROTHERS IN JUNI NAAR SPORTPALEIS ANTWERPEN EN... De Jonas Brothers geven volgende week het startschot van hun nieuwe tour in...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.