Kim Petras in februari 2024 naar AFAS Live en Ancienne Belgique

review: Kim Petras - 1/9 - Paradiso Kim Petras
Kim Petras in februari 2024 naar AFAS Live en Ancienne Belgique
Door kimvanderzon op 22 juni 2023 - 10:33 De Duitse Kim Petras komt met haar 'Feed The Beast World Tour' naar Nederland en België in februari 2024. Op 24 februari staat ze in de AB in Brussel en op 28 februari in de AFAS Live in Amsterdam.

Voorafgaand aan de langverwachte release van haar debuutalbum Feed The Beast aanstaande vrijdag, heeft de met een GRAMMY bekroonde, internationale pop sensatie Kim Petras haar Feed The Beast World Tour aangekondigd, geproduceerd door Live Nation. Het Noord-Amerikaanse deel van de tour begint op 27 september in Texas, daarna brengt Kim haar imposante liveshow naar maarliefst 22 Amerikaanse steden. In februari 2024 vervolgt Kim haar tour naar Europa en de UK.

Feed The Beast is een album met 15 tracks van pure popperfectie en bevat Kim's nieuwste hit single "Alone" met hiphop-icoon Nicki Minaj, haar wereldwijde platina nummer 1-hit met Sam Smith "Unholy", en virale favorieten van fans zoals het body-positive "Coconuts" en de beat-heavy single "brrr". Het album bevat ook een samenwerking met popster BANKS op het nummer "BAIT" en langverwachte nieuwe nummers zoals "King of Hearts" en "uhoh".

Kim Petras album Feed The Beast en wereldtournee markeren een mijlpaaljaar voor haar, met onder andere het winnen van haar eerste GRAMMY Award (voor "Unholy"), deelname aan het Met Gala als gast van Marc Jacobs en het sieren van de cover van de iconische Sports Illustrated Swimsuit Issue.

De concerten:
24-02-2024 - Ancienne Belgique (AB), Brussel (tickets)
28-02-2024 - AFAS Live, Amsterdam (tickets)

De kaartverkoop begint op maandag 26 juni om 10.00. Haal via de bovenstaande links je tickets.

Foto: Eva Ruiten



Altijd weten wat er in de voorverkoop gaat?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Rammstein Till Lindemann

RAMMSTEIN KRIJGT VAN GEMEENTE GRONINGEN TOESTEMMING...De gemeente Groningen heeft een uitzondering gemaakt voor de concerten van de...

Them Two The Gotcha! Crew

THEM TWO THE GOTCHA! CREW IN HET NAJAAR OP TOUR Them Two The Gotcha! Crew heeft hun tour bekend gemaakt voor het najaar van...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.