Sugababes ook naar België voor concert in Ancienne Belgique

Sugababes
Sugababes ook naar België voor concert in Ancienne Belgique
Door tessamaria op 08 juni 2023 - 11:43 Al eerder kondigde Sugababes aan dat ze in september twee shows in Paradiso geven én op het Milkshake Festival staan. De shows in de Amsterdamse zaal zijn inmiddels strak uitverkocht. De Britse groep voegt een show toe in Brussel. Deze zal op maandag 18 september in Ancienne Belgique plaatsvinden.

In 1998 richtten Siobhán Donaghy, Mutya Buena en Keisha Buchanan de meidengroep Sugababes op. Hun debuutsingle 'Overload' kreeg meteen de aandacht, maar ze braken er nog niet mee door. Siobhán verliet toen de groep en Heidi nam haar plaats in. Met de release van 'Freak Like Me' braken ze wereldwijd door en volgden de ene hit na de andere, zoals 'About You Now', 'Push The Button', 'Too Lost In You', 'Round Round' en 'Hole In The Head'. Er waren nog wat veranderingen in de bezetting en er ontstond discussie over de naam 'Sugababes', maar sinds 2011 staan de oorspronkelijke leden Siobhán, Mutya en Keisha weer samen op het podium.

De kaartverkoop begint op vrijdag 9 juni om 9:00 uur. Schaf hier je tickets aan voor Sugababes in Ancienne Belgique, Brussel. Een kaartje kost je €48.Nooit meer belangrijk concertnieuws missen?
Schrijf je in op onze nieuwsbriefHedon

500 JAAR OUDE OERTOMAAT NEEMT HET PODIUM TIJDENS...In het najaar keert Kitchen Concert Tour weer terug op de Nederlandse...

Triggerfinger

TRIGGERFINGER-BASSIST MR. PAUL KONDIGT EERSTE... Dit najaar trekt bassist Paul van Bruystegem voor het eerst met zijn...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.