Triggerfinger-bassist Mr. Paul kondigt eerste Nederlandse shows met soloproject aan

Triggerfinger
Triggerfinger-bassist Mr. Paul kondigt eerste Nederlandse shows met soloproject aan
Door kimvanderzon op 08 juni 2023 - 11:35 Dit najaar trekt bassist Paul van Bruystegem voor het eerst met zijn gloednieuwe band Mr. Paul & The Lowriders door Nederland. Hij zal achtereenvolgens shows geven in Groningen, Venlo en Amsterdam. Afgelopen dagen speelde hij z'n laatste Nederlandse shows met Triggerfinger in Paradiso en de Oosterpoort. Op 10 en 11 juni neemt Triggerfinger in Ancienne Belgique afscheid van het Belgische publiek. Gelukkig zijn ze van de zomer nog wel op een aantal festivals te zien.

Na vijfentwintig jaar lid te zijn geweest van de succesvolle Vlaamse rockformatie Triggerfinger was het tijd voor een sprong in het diepe. Paul, oftewel 'Monsieur Paul', speelde in juni 2023 zijn laatste shows als lid van de band om zich vervolgens volledig op zijn nieuwe muzikale projecten te kunnen richten. Het eerste wapenfeit in de vorm van het debuutalbum van Mr. Paul & The Lowriders zal in september 2023 het levenslicht zien. Hoe dat klinkt? Naar eigen zeggen als bluesy psychedelica en psychedelische poprock, in de puurste vorm. Paul heeft hiervoor een indrukwekkende band opgetrommeld: Stoy Stoffelen (drums), Matthias Moors (bas), Patrick Cuyvers (toetsen), Jan Oelbrandt (pedal steel en gitaar), Alain Louie (zang en gitaar) en Tijs Vanneste (zang en gitaar). Bovendien springen sporadisch Sam Vloemans (trompet en percussie) en/of Frank Deruytter (sax) mee op het podium om het gezelschap van Mr. Paul als special guests te vervoegen.

Tour datums:

25-10-2023 - Vera, Groningen (tickets)
26-10-2023 - Grenswerk, Venlo (tickets)
18-11-2023 - Tolhuistuin, Amsterdam (tickets)

De kaartverkoop is direct gestart. Koop via de bovenstaande links je tickets. De ticketprijs is tussen de 22 en 25 euro.


open kaart full screen


Ga je net zo hard op concerten als wij?
Schrijf je in op onze nieuwsbriefBESTEL GELIJK TICKETS VOOR DEZE CONCERTEN
Bestel tickets Mr. Paul & The Lowriders in Vera
Tickets Mr. Paul & The Lowriders
KIES TICKET
wo 25 okt
Mr. Paul & The Lowriders
Vera, Groningen
€ 24,00
do 26 okt
Mr. Paul & The Lowriders
Grenswerk, Venlo
€ 25,00
za 18 nov
Mr. Paul & The Lowriders
Tolhuistuin, Amsterdam
€ 22,00
Sugababes

SUGABABES OOK NAAR BELGIË VOOR CONCERT IN ANCIENNE...Al eerder kondigde Sugababes aan dat ze in september twee shows in Paradiso...

Concert sfeer

K-POP GROEP (G)I-DLE STAAT IN SEPTEMBER IN AFAS LIVE... Al eerder werd bekend gemaakt dat (G)I-dle voor het eerst naar Europa komt...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.