Young The Giant in oktober naar Brussel en Utrecht

review: Young the Giant - 21/09 - Paradiso Young the Giant
Young The Giant in oktober naar Brussel en Utrecht
Door kimvanderzon op 31 mei 2023 - 11:01 Young The Giant heeft hun Europa Tour aangekondigd. In oktober komen ze naar TivoliVredenbrug in Utrecht en Botanique in Brussel.

De Amerikaanse indierockband Young The Giant brak in 2011 meteen door met hun titelloze debuutalbum en de daarvan afkomstige hits My Body en Cough Syrup. Flink doorstampende nummers, maar Young The Giant kan en wil meer en ging op zoek naar een bredere sound. Die zoektocht culmineerde in het vijfde album American Bollywood (2022), een rijke, melodieuze plaat waarop frontman Sameer Gadhia in tekst en muziek zijn Indiase roots onderzoekt. Van prijsnummer The Walk Home verscheen in mei een akoestische versie, bijna nog mooier dan het origineel.

Tour datums:

09-10-2023 - Botanique, Brussel (tickets)
10-10-2023 - TivoliVredenburg, Utrecht (tickets)

De kaartverkoop start op vrijdag 2 juni om 10.00. Haal via bovenstaande links je tickets. De ticketprijs is tussen de 22,55 en 27,85.

Wil je een ticket reminder ontvangen? Stel deze dan hier in voor de show in Utrecht en hier voor de show in Brussel.



Altijd weten wat er in de voorverkoop gaat?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Luka Bloom

LUKA BLOOM TOURT DIT NAJAAR UITGEBREID DOOR BELGIË... Luka Bloom heeft aangekondigd een tour te geven door Nederland en België....

Cobra Man

COBRA MAN LANGS MELKWEG EN EFFENAAR IN SEPTEMBER Cobra Man komt in september voor het eerst naar Nederland. In september...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.