Cobra Man langs Melkweg en Effenaar in september

Cobra Man
Cobra Man langs Melkweg en Effenaar in september
Door tessamaria op 31 mei 2023 - 10:20 Cobra Man komt in september voor het eerst naar Nederland. In september zullen ze shows geven in Amsterdam en Eindhoven.

Cobra Man is een 7-persoons ensemble onder leiding van Andy Harry en Sarah Rayne. Ze combineren de beste elementen van de jaren 60 en 70 rock, disco en de aanstekelijke refreinen van de jaren 80 popmuziek. Met invloeden variërend van funky decadentie tot ruige straatpunk en de donkere sfeer van horror B-films uit het verleden, weten ze fans van bands zoals de B-52's, Daft Punk, Devo, Judas Priest en de vroege werken van Ozzy aan te trekken.

De Cobra Man shows:
05-09-2023 - Melkweg, Amsterdam (tickets)
19-09-2023 - Effenaar, Eindhoven (tickets)

De kaartverkoop begint op vrijdag 2 juni om 10:00 uur. Schaf je tickets aan via bovenstaande links. Een ticket voor de show in de Melkweg kost €18,40 en voor het concert in de Effenaar betaal je €23,50 entree.



Dit soort nieuws elke week in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Young the Giant

YOUNG THE GIANT IN OKTOBER NAAR BRUSSEL EN UTRECHT Young The Giant heeft hun Europa Tour aangekondigd. In oktober komen ze...

Melkweg nieuwe logo

VAN EUROVISIE NAAR DE MELKWEG: MIA NICOLAI KONDIGT... Een paar weken geleden vertegenwoordigde Mia Nicolai samen met Dion Cooper...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.