Eurovisie Songfestival-zangeres Alessandra naar Amsterdam en Antwerpen

Alessandra
Eurovisie Songfestival-zangere- s Alessandra naar Amsterdam en Antwerpen
Door kimvanderzon op 10 mei 2023 - 12:00 De Noorse inzending voor het Eurovisiesongfestival Alessandra komt in februari 2024 naar Nederland en België.

Alessandra won al op 6 jarige leeftijd haar eerste zangwedstrijd. Sindsdien maakte de Noorse met Italiaanse roots van het podium haar tweede thuis. Alessandra’s grootste ambitie is om de boodschap van zelfliefde te verspreiden op een - zoals ze zelf zegt - fun and sassy way. Met haar euforische debuutsingle “Queen Of Kings”, tevens ook het nummer waarmee ze aan het songfestival deelneemt, wil ze anderen inspireren om zelfzeker te zijn. De song ging eerder dit jaar viraal op TikTok met meer dan 250 miljoen (!) views en is intussen al goed voor meer dan 55 miljoen streams.

De concerten:
13-02-2024 - Alessandra - Melkweg, Amsterdam (tickets)
14-02-2024 - Alessandra - Trix, Antwerpen (tickets)

De kaartverkoop begint op vrijdag 12 mei om 13.00. Haal via bovenstaande links je tickets. De ticketprijs is tussen de 22,45 en 27,50.



Dit soort nieuws elke week in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Westergasfabriek

PLANNEN VOOR VERBOUWING GASHOUDER TOT CULTUURPODIUMDe Gashouder wordt een volwaardig cultuurpodium. Dat is het plan van de...

Shantel

VIER NIEUWE SHOWS VAN SHANTEL & BUCOVINA CLUB ORKESTAR Shantel & Bucovina Club Orkestar komt in november naar Nederland voor...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.