50 Cent met Busta Rhymes langs Ziggo Dome en Vorst Nationaal in het kader van 'The Final Lap' tour

review: 50 Cent - 12/10 - Ahoy 50 Cent
50 Cent met Busta Rhymes langs Ziggo Dome en Vorst Nationaal in het kader van 'The...
Door RobZ op 05 mei 2023 - 14:28 Dit jaar gaat de EMMY® en GRAMMY® award winnende rapper Curtis "50 Cent" Jackson op tour om het 20-jarige jubileum van zijn debuutalbum 'Get Rich or Die Tryin' te vieren. Tijdens 'The Final Lap Tour' zal de rapper zijn grootste hits en publieksfavorieten ten gehore brengen, naast oude tracks die hij al lange tijd niet live heeft gespeeld. Special guest tijdens deze tour is Busta Rhymes. Er worden later nog meer gasten bekend gemaakt.

Op donderdag 28 september staat de tournee met 50 Cent en Busta Rhymes in de Ziggo Dome in Amsterdam. Vier weken later wordt op donderdag 26 oktober ook de Vorst Nationaal in Brussel aangedaan.

In februari 2003 breekt 50 Cent alle records met de release van zijn eerste album ‘Get Rich or Die Tryin’. Alle ingrediënten voor succes zijn aanwezig: opzwepende instrumentals, rauwe confronterende teksten die het geweld van de New Yorkse straten omschrijven, overgoten door een ijzersterke street credibility. Geproducet met hulp van mentoren Eminem en Dr. Dre, verkoopt het album vanaf de release in een duizelingwekkend tempo en verbrijzelt het records in de internationale hitlijsten. Tegenwoordig is 50 Cent meer dan alleen rapper. Als ondernemer, acteur, regisseur en uitvoerend producent behaalde hij succes. Zijn TV misdaaddrama 'Power' is zijn meest recente wapenfeit.

28-09-2023 - 50 Cent - Ziggo Dome, Amsterdam (tickets)
26-10-2023 - 50 Cent - Vorst Nationaal, Brussel (tickets)

Tickets voor de 'The Final Lap' concerten van 50 Cent en Busta Rhymes gaan vrijdag 12 mei om 10:00 uur in de verkooop. In Amsterdam geldt een vanafprijs van 67,20 euro. Voor het concert in Vorst Nationaal ben je met een prijs tussen 79,40 en 135,40 euro iets duurder uit. Hier koop je tickets voor 50 Cent in de Ziggo Dome. Hier kan je terecht als je liever tickets voor 50 Cent in Vorst Nationaal koopt.

Een email ontvangen als de voorverkoop begint? Stel dan hier een reminder in voor de shows in Amsterdam en/of Brussel.


Nooit meer belangrijk concertnieuws missen?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Little Dragon news

LITTLE DRAGON MET NIEUW ALBUM OP TOUR DOOR NEDERLAND...De excentrieke indieband Little Dragon dankt zijn naam aan de driftbuien van...

Sammy Rae

VIER SHOWS VAN SAMMY RAE & THE FRIENDS IN HET NAJAAR Sammy Rae & the Friends hebben aangekondigd naar Europa te komen in het...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.