Vier shows van Sammy Rae & the Friends in het najaar

Sammy Rae
Vier shows van Sammy Rae & the Friends in het najaar
Door kimvanderzon op 04 mei 2023 - 12:34 Sammy Rae & the Friends hebben aangekondigd naar Europa te komen in het najaar van 2023. Ze zullen shows geven in Amsterdam, Nijmegen, Rotterdam en Brussel,

De groep is afkomstig uit de levendige muziekscene van New York City. Het collectief van buitengewone muzikanten heeft een goede reputatie opgebouwd met hun betoverende mix van jazz, pop en soul. In de voorhoede staat Sammy Rae, een singer-songwriter die het publiek moeiteloos weet te boeien met haar krachtige vocalen en rauwe teksten: haar stem voert de luisteraars mee naar een plek waar de tijd stilstaat. De "Friends" die haar op het podium vergezellen, zijn een line-up van getalenteerde muzikanten, die elk hun eigen unieke smaak aan de mix bijdragen. Van de aanstekelijke beats van de percussie tot de opwindende solo's van de saxofoon.

Deze zomer spelen ze op Bonnaroo Festival en dit najaar treden ze op in het Eventim Apollo in Londen, waarbij ze eindelijk hun Europese publiek ontmoeten.

De concerten:
08-11-2023 - Melkweg, Amsterdam (tickets)
09-11-2023 - Doornroosje, Nijmegen (tickets)
10-11-2023 - LantarenVenster, Rotterdam (tickets)
13-11-2023 - La Madeleine, Brussel (tickets)

De kaartverkoop begint op vrijdag 5 mei om 10.00. Haal via bovenstaande links je tickets. De ticketprijs is tussen de 24 en 26,40.

Op onderstaande kaart zie je de locaties van de concerten:
open kaart full screen


Wekelijks het belangrijkste concertnieuws in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Ziggo Dome

50 CENT MET BUSTA RHYMES LANGS ZIGGO DOME EN VORST...Dit jaar gaat de EMMY® en GRAMMY® award winnende rapper Curtis "50 Cent"...

Remme news

VIJF NIEUWE SHOWS VAN REMME IN HET NAJAAR Remme zal in oktober en november een vijftal shows geven op verschillende...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.